Şekerspor mağlubiyete üzgün

TFF 2. Lig2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, geçtiğimiz hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Alanyasporu ağırladı.

Turgutlu deplasmanından evine bir puanla dönen yeşil-beyazlılar ikinci hafta karşılaşmasına üç puan hesapları yaptı ancak yediği şok gollerle umduğunu bulamadı ve evinde 2-1 mağlup oldu.

Taraftarlarının önünde aldığı şok yenilgi ile moral kaybeden temsilcimiz, ligde ikinci hafta geride kalırken 1 puanda 9. sırada yer aldı. Üst üste yaptığı puan kayıplarına üzgün olan yeşil-beyazlılar, ligin 3. haftasında Akhisar Belediyespor’a deplasmanda 3-1 mağlup olan ve ligin son sırasında bulunan Denizli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Şekerspor, zorlu deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına bugün yapacağı çift idmanla başlayacak. Temsilcimizde herhangi bir eksik bulunmuyor.
Öte yandan TFF 2. Lig 2. Grup’ta ligin ikinci haftası heyecanlı maçlara sahne oldu. 6 puanla Lig’in zirvesinde bulunan Akhisar Belediye Gençlikspor, Denizli Belediyespor’u evinde 3-1 mağlup etti. Aynı puan ve averajla ikinci sırada bulunan Sarıyer ise Eyüpspor’u evinde 2-0 mağlup etti. Haftanın en gollü karşılaşması ise İstanbulspor ile Fethiyespor arasında oynandı. İstanbulspor sahasında 4-3 galip geldi. Haftanın tek berabere sonuçlanan maçında ise Göztepe ile Turgutlu 1-1’lik skorla sahadan ayrıldı.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal zorlu maçın ardından yaptığı açıklamada, çok iyi bir futbol ortaya koyamadıklarını söyledi. Ancak oyunun geneline bakıldığında birçok gol pozisyonlarına girdiklerinin altını çizen Kartal; “Bunları değerlendiremedik. İlk yarıda 1-0 mağlup duruma düşmemizin ardından kendi kalemize attığımız golle takım demoralize oldu ve mağlubiyet kaçınılmaz hale geldi. Beklemediğimiz bir sonuç aldık. Futbolcularımız ve biz çok üzgünüz. Bunu en kısa zamanda telafi edip yolumuza devam edeceğiz. Asıl bundan sonra bizim için zorlu bir maraton başlıyor. Önümüzdeki haftalar içinde kupa maçı dahil 5-6 tane maç oynayacağız. Sürekli uzun mesafeli yol kat ediyoruz. Ancak mağlubiyetin bir bahanesi yok. Alanya maçında bulduğumuz gol pozisyonlarını değerlendiremedik ve şok gollerle mağlup olduk. Camiamızdan özür diliyoruz. Bunu en kısa zamanda telafi edeceğiz. Takım içinde birkaç eksiğimiz var. Transfer döneminde almayı çok istediğimiz oyuncular oldu ancak kısmet olmadı. Ekonomik anlamda kulübün bütçesini sarsmamak için almadık. Elimizdeki oyuncularla en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.
Kendi evlerinde ilk defa oynadıklarını ve kötü bir skor aldıklarını ifade eden Kaleci Ziya; “Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremedik. bunu kısmetsizlik olarak değerlendiriyorum. 2-0 geriye düşmemize rağmen yakaladığımız pozisyonları golle sonuçlandırsaydık maçı kazanabilirdik. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız.” dedi. 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri