Şekerspor liderliğe kilitlendi

TFF 2.Lig 3.Klasman Grubunda haftayı maç yapmadan geçiren temsilcimiz Şekerspor, Zeytinburnunun, evinde kümede kalma savaşı veren Maltepespor ile 0-0 kalmasıyla, liderliğe kilitlendi.

Şu anda grupta bir maç eksiğiyle 43 puanda ikinci sırada bulanan yeşil-beyazlılar Cumartesi günü evinde konuk edeceği Kırıkkalespor’u mağlup etmesi halinde, bitime 7 hafta kala liderlik koltuğuna oturacak. İstanbulspor galibiyetiyle ikinciliği sağlama alan yeşil-beyazlılar dün bu karşılaşmanın hazırlıklarına çift idmanla başladı. Sabah kuvvet, akşam dayanıklılık çalışması yapan temsilcimizde tedavisi Ankara’da devam eden Kenan Başkan dışında bütün oyuncular hazırlıklara katıldı. Yeşil-beyazlılar maç gününe kadar ise tek idman yapacak.

Kademe grubunda yaşadığı sıkıntıların aksine klasman grubunda gücünü rakip takımlara kabul ettiren yeşil-beyazlılarda Play-Off’lar dışında bir şey düşünülmüyor, konuşulmuyor.
Geçen hafta İstanbulspor maçında yere yığılarak herkesi korkutan, iyileşerek Kırıkkale maçının hazırlıklarına başlayan Hakan Turhan, Kırıkkale maçını kazanıp hedeflerine bir adım daha yaklaşmak istediklerini söyledi. Öncelikle grubu birinci sırada bitirmek istediklerini, Play-Off maçlarını daha sonra düşüneceklerinin altını çizen Hakan şunları söyledi:
Bu haftayı iyi değerlendirerek Kırıkkale maçına hazırlanıyoruz, inşallah Kırıkkale maçında 3 puan alıp önümüze bakmak istiyoruz. Takım olarak hedefimiz belli Kırıkkaleyi yendikten sonra ondan sonraki maçları da kazanıp Play-Off’lara gitmek istiyoruz. Öncelikli hedefimiz bu gruptan çıkmak, daha sonra Play-Off maçlarını düşüneceğiz. Şu anda kadromuz 25-26 kişi. kart sınırında arkadaşlarımız tabii takıma lazım ama muhakkak oynayan oyuncu oynamayanın yerini doldurur. Önemli olan burada takımın başarısı zaten oynayan oynamayan elinden geleni yapıyor.
Hakan, sağlık durumunun iyiye gittiğini belirterek, Kırıkkale maçında sahaya çıkabilecek durumda olduğunu sözlerine ekledi.
SERKAN REÇBER: MİLAN GELSE FARK ETMEZ
Şekerspor’un tecrübeli oyuncularından Serkan Reçber, Kırıkkale maçının ligdeki her maç gibi final havasında geçeceğini belirterek, “Değil Kırıkkale, Milan ya da  Fenerbahçe gelse fark etmez, biz çıkacağız kendi sahamızda 3 puan almak için elimizden geleni yapacağız” sözleriyle yeşil-beyazlı oyuncuların Kırıkkale maçına bakışlarını ortaya koymuş oldu. Haftayı bay olarak geçmenin avantajlı ve dezavantajlı yanları olduğunu ifade eden Serkan, “Hedeflerimiz doğrultusunda çok iyi idmanlar yaptık ve bence çok olumlu geçti. Önümüzde Kırıkkale maçı var, artık kolay maç zor maç kalmadı. Her maça final maçı diye bakıyoruz. Ve 8 haftada alabileceğimiz maksimum puanlarla bu ligi lider bitirmek istiyoruz. Bunu yapabilecek kalitede ve güçteyiz. Kırıkkalenin düşme potasında olması maçı gerçekten zor bir hale getiriyor. Ama her şartta rakip kim olursa olsun, Kırıkkale olsun, Milan, Fenerbahçe olsun fark etmez biz çıkacağız kendi sahamızda 3 puan almak için elimizden geleni yapacağız. Bu kalitede ve güçteyiz, bu inanca sahibiz. Allah nasip ederse bu haftayı 3 puanla kapatacağız.
BANK ASYA’YA YAKIŞACAK BİR KULÜBÜZ
Bank Asya’ya yükseleceklerine inandıklarını ancak bu inancı eyleme geçirmek zorunda olduklarını vurgulayan tecrübeli futbolcu şunları söyledi:
Tabi inancımız var, inanmak başarmanın yarısı ama sadece inanmakla yetmiyor. Futbol öyle enterasan bir şey ki matematik gibi iki iki daha dört etmiyor. Çok iyi oynadığın bir maçı kaybedebiliyorsun, hiç hak etmediğin bir maçı kazanabiliyorsun. Bu nedenle mantık olarak şunu diyebilirim, Bank Asya’ya maddi manevi yakışacak bir kulübüz. Buna inanıyoruz ama bu düşünce için çok erken. Şu andaki ilk hedefimiz burayı lider bitirerek Play-Offlara kalmak.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri