Şekerspor lider önünde

Konya Şekerspor, beyaz grubun lideri Bilecik temsilcisi Bozüyükspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor

Konya Şekerspor, beyaz grubun lideri Bilecik temsilcisi Bozüyükspor ile deplasmanda karşı karşıya geliyor. İkinci yarıya istediği gibi başlayamayan temsilcimizin tek hedefi moralli dönmek

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 21. haftasında Bilecik deplasmanında grubun lideri Bozüyükspor ile karşı karşıya geliyor. Bilecik Bozüyük İlçe Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Zorlu mücadeleyi Osmaniye Bölgesi ulusal hakemlerinden Bülent Çenet yönetecek. Çenet’in yardımcılığını Berkan Püsküller ve İlker Karaciğer yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Olgun Başdan.

Bozüyükspor-Konya Torku Şekerspor maçını yönetecek olan Bülent Çenet yeşil-beyazlı temsilcimiz Şekerspor’un 4 karşılaşmasını yönetti. Çenet, 2005 yılında 3. ligde oynanan Şekerspor-Altınordu maçını yönetti. Karşılaşma 2-2 sona erdi. Bülent Çenet 2009 yılında Şekerspor’un 3 karşılaşmasını daha yönetti. Bu maçlarda Konya Torku Şekerspor Alanyaspor ile 2-2, Denizli Belediyespor ile 1-1 berabere kalırken Beypazarı Şekerspor’u ise 5-2 mağlup etmeyi başardı.

Öte yandan yeşil-beyazlılar, grubun lideri Bozüyükspor ile bu sezon inci randevusuna çıkacak. Ligin 4. haftasında Konya’da oynanan karşılaşmada yeşil-beyazlılar, rakibine 3-1 mağlup olmuştu. Bir taraftan bu mağlubiyetin rövanşını deplasmanda almanın hesaplarını yapan Şekerspor bir diğer taraftan da ligin alt sıralarından kurtulmak için galibiyet almak hedefliyor. Yeşil-beyazlılarda Bugsaşspor maçında kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan İlkay ve yine bu maçta kırmızı kart gören Fatih lider karşısında oynanacak olan maçta forma şansı bulamayacak.

Ayrıca yine Bugsaş maçının ardından kasığında yırtık tespit edilen ve hafta boyunca takımdan ayrı çalışan Özgür Çelik’in durumu henüz netleşmedi. Tedavisine devam edilen futbolcunun takımda yerini alıp almayacağı maç saatinde beli olacak. Sakatlığı nedeni ile Bugsaş maçında yer alamayan Bilal Aziz’in ise durumu iyiye gidiyor. Takımla birlikte çalışmalara başlayan Bilal Aziz, teknik heyetin görev vermesi halinde Bozüyük maçında forma şansı bulabilecek.

2. yarının ilk üç haftasında sadece iki puan alabilen yeşil-beyazlılarda 5 futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Konya Şekerspor’da Ertan Koç, İshak Çakmak, Mehmet Balban, Ömer Ali Şahiner ve Özgür Çelik ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular Bozüyükspor maçında sarı kart gördükleri takdirde cezalı duruma düşecekler ve ligin 22. haftasında oynanacak olan Turgutluspor maçında forma şansı bulamayacak. Bir an önce ligin alt sıralarından kurtulmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda teknik heyet, başarılı futbolcuları kart görmemeleri konusunda uyardılar.

Spor Toto 2. Lig’e 21. hafta maçlarıyla devam edilecek. Tamamı bugün saat 13.30’da başlayacak 2. Lig’de 21. hafta karşılaşmalarının programı şöyle: Beyaz Grup: Bozüyükspor-Konya Torku Şekerspor (Bozüyük İlçe), BUGSAŞ Spor-Ofspor (Yenikent ASAŞ), Kocaelispor-Altay (İsmetpaşa), İskenderun Demir Çelikspor-Yeni Malatyaspor (İskenderun 5 Temmuz), Çorumspor-Balıkesirspor (Dr. Turhan Kılıççıoğlu), Şanlıurfaspor-Diyarbakırspor (Şanlıurfa GAP Arena), Tepecikspor-Gaziosmanpaşaspor (Tepecik Belediye), Turgutluspor-Tokatspor (Turgutlu 7 Eylül). Kırmızı Grup: Bandırmaspor-Adıyamanspor (Bandırma 17 Eylül), 1461 Trabzon-Fethiyespor (Hüseyin Avni Aker), Alanyaspor-Beypazarı Şekerspor (Alanya Oba), Kırklarelispor-Denizli Belediyespor (Kırklareli Atatürk), Ünyespor-Sarıyer (Ünye İlçe), Kızılcahamamspor-Adana Demirspor (Kızılcahamam İlçe), Eyüpspor-Çankırıspor (Eyüp).

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri