Şekerspor, Kırşehir’e hazır

TFF 2. Lig 3. Klasman grubunda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 3. haftasında yarın kendi saha ve seyircisi önünde Kırşehirsporu konuk edecek.
Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanacak olan zorlu karşılaşmanın hazırlıklarını bugün yapacağı ter idmanı ile tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar, Recep Konuk Tesisleri’nde kampa girecek. Lig’in ilk haftasını bay geçiren ve ikinci haftada deplasmanda Kırıkkale’yi mağlup ederek moral bulan Konya Şekerspor, evinde oynayacakları karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyor.
Kendi evinde Klasman Grubu’nun ilk maçına çıkacak olan yeşil-beyazlılarda, kırmızı kart cezalısı durumunda bulunan Kenan Başkan dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Antalya’da yapılan turnuva maçında kırmızı kart gören ve iki maç ceza alan Başkan, bu hafta sonu oynanacak olan Kırşehir maçında cezasını tamamlayacak. Her hangi bir eksiği bulunmayan temsilcimizde yeni transferler ise teknik adam Kartal’ın görev vermesi halinde takımdaki yerlerini alacaklar.
KARTAL: SERİ YAKALAMAK İSTİYORUZ
Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kırıkkale önünde zor bir galibiyet aldıklarını ve ligde daha iyi yerlere gelebilmek için çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini söyledi. takım içerisinde eski ve yeni futbolcuların daha iyi bir ekip olmak adına gayretli çalıştığını ve bu durumun da kendilerini memnun ettiğini ifade eden Kartal; “Evimizde oynayacağımız Kırşehir maçını da kazanarak iyi bir serinin başlangıcını yapmak istiyoruz. Kendi saha ve seyircimizin önünde klasman grubunun ilk maçına çıkacağız. Mutlak galibiyet almak için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtacağız. Taraftarlarımızın desteği ile de istediğimiz sonucu alacağımızı düşünüyorum” diye konuştu. Kartal, ara transferde genç ve kaliteli isimleri değerinden ucuza alarak ekonomik krizi iyi değerlendirdiklerini belirten Kartal; “Transferde istediğimiz oyuncuların büyük bir bölümünü kadromuza kattık. Alamadığımız oyuncular da oldu. Transferde iyi çalıştık, başarılı bir tarama yaparak 10 oyuncu transfer ettik, takımın yaş ortalamasını 23,5’a çektik. Bugün Malatya, Buca, Kartal gibi takımlar ekonomik kriz yaşayıp dağılma noktasına gelirken biz bu süreci çok iyi değerlendirmeyi başardık. Takımda bütün oyuncularımızın alternatifi var. Oynayan-yedek bekleyen herkes bir hedefe odaklandı ve bütün oyuncularım huzurlu. Takımdaki bu huzurlu ortam umarım bizi hedeflediğimiz yerlere götürür
KIRŞEHİR GALİBİYET İSTİYOR
Kırşehirspor cephesinde ise Konya Şekerspor maçının hazırlıkları sürüyor. Kırşehirspor Başkanı İbrahim Kaya, yaptığı açıklamada, deplasmanda Konya Şekerspor ile oynayacakları maçta, sarı kart cezalısı Cahit Paşa ile sakatlığı devam eden Mustafa Bayat’ın forma giyemeyeceğini söyledi. Takımın Konya deplasmanı hazırlıklarını takmamladığını ifade eden Kaya, “Konya Şekerspor zorlu bir rakip. İlk yarıdaki kadrosunu büyük ölçüde değiştirdi. Klasman Grubu’nda iddialı bir takım. Ancak biz de iddiamızı sürdürmek adına Konya Şekerspor’u yenmek istiyoruz. Umuyorum bu defa şans bizim yanımızda olur. Etimesgut Şekerspor karşısındaki oyunumuzu tekrarlarsak Konya deplasmanından 3 puanla döneriz” dedi. Teknik direktör Tarık Yurttaş da İstanbulspor maçında kaybettikleri puanları Konya Şekerspor karşısında telafi edeceklerini belirterek, şöyle konuştu:”İstanbulspor yenilgisini geride bıraktık. Zirve yolunda böyle kazalar yaşayabiliriz. İstanbulspor yenilgisinden ders çıkarmalıyız. Üst sıralardaki heyecanı yaşamak için kalan tüm maçlarımızı final havasında oynayacağız. Grubumuzun mücadeleci ekiplerinin başında geliyoruz. Liderlik şansı bulacağımız bu maçı galibiyetle geçerek, gelecek hafta oynayacağımız Kırıkkalespor maçına moralli çıkmak istiyoruz. Futbolcularımızın form durumu beni sevindiriyor. Taraftarlarımızın da bize olan güvenlerini sürdürmelerini istiyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri