Şekerspor, Kırşehir’e bileniyor

TFF 2. Lig 3.Klasman Grubunda Kırşehirspor ile Pazar günü final gibi bir mücadeleye çıkacak temsilcimiz Şekersporda nefesler tutuldu.

Kırıkkale karşısında iyi bir futbol oynamamasına rağmen, Zeytinburnuspor’un mağlup olmasıyla liderlik koltuğuna oturan yeşil-beyazlılar, Kırşehirspor’u mağlup ederek zirvedeki yerini sağlamlaştırmak istiyor. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına dün başlayan temsilcimizde Ferhat Yayla, Kenan Başkan ve Emirhan çalışmalara katılmadı. Ferhat ve Kenan’ın Pazar günkü maçta forma giymesinin zor olduğu, Emirhan’ın ise durumunun maç saatinde belli olacağı kaydedildi. Kırıkkale beraberliğiyle evinde 3’te 3 yapma fırsatını kaçıran temsilcimiz, Kırşehirspor deplasmanında yeni bir zafere imza atmak için sahaya çıkacak. Topladığı 44 puanın 22’sini Konya dışında alan yeşil-beyazlılar deplasmanda sergilediği mücadele ve kendinden emin futboluyla rakiplerini tehdit ediyor.

ŞEKER, 27 GÜN SONRA DEPLASMAN MAÇINA ÇIKACAK
Kırşehirspor karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak yeşil-beyazlılar bu maçla birlikte 27 gün sonra dış sahada bir karşılaşmaya çıkacak. Deplasmanda son sınavını 8 Mart’ta Etimesgut Şekerspor karşısında veren temsilcimiz bundan önce oynadığı 3 karşılaşmayı ise kalesinde gol görmeden kazandı. Etimesgut Şekerspor mağlubiyetiyle klasman grubundaki ilk deplasman mağlubiyetini alan temsilcimiz, dış sahada Maltepespor ve Kırıkkalespor’u 1-0’la geçerken Alibeyköyspor’u da 2-0 mağlup etmişti. Bu galibiyetlerle zirvede iddialı hale gelen Şekerspor, Kırşehir maçını kazanıp son 6 haftaya avantajlı girmek istiyor.
ŞEKER, KIRŞEHİRSPOR İLE 4.RANDEVUDA
Yeşil-beyazlılar Kırşehirspor ile Pazar günü 4.randevuya çıkacak. Rakibiyle kademe grubunda iki karşılaşmaya çıkan temsilcimiz evindeki maçı 1-0 kazanırken, rakibine deplasmanda aynı skorla mağlup olmuştu. Kırşehirspor ile Klasman grubunun 3.haftasında karşılaşan yeşil-beyazlılar sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılmıştı. Kademe grubunun ikinci yarısında oynanan ve yeşil-beyazlıların 1-0 kazandığı maçta golü Faruk Temel, atarken klasman grubunda 1-1 berabere biten karşılaşmada her iki golü de Şekersporlu oyuncular atmıştı. Emirhan, 2.dakikada takımın 1-0 öne geçirmiş, Hakan Turhan karambol bir pozisyonda 75.dakikada topu kendi kalesine atınca karşılaşma beraberlikle sonuçlanmıştı.
KARTAL: ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ
Teknik Direktör İsmail Kartal, Kırşehirspor karşısında tek düşüncelerinin galibiyet olacağını söyledi. Kırıkkalespor beraberliğiyle avantaj kaybetmediklerini, grupta her takımın her takımı yenebileceğini vurgulayan tecrübeli çalıştırıcı, “Kırşehirspor ile çok önemli bir maça çıkacağız. Rakibimizle daha önce 3 kez karşılaştık, birini kazandık, bir kez de sahadan mağlup ayrıldık. Kırıkkale maçından önce de söyledik. Bizim gizli rakibimiz Kırşehirspor ve Telekomspor diye. Grupta dengeleri değiştirebilecek bir karşılaşma olacak. Galibiyet için gideceğiz. En kötü beraberlikle dönmeyi planlıyoruz. Kırıkkale karşısında puan yitirdik ama grubun dengelerine baktığımızda beraberlik de alınacak normal sonuçlardan biri. Bu sonuçla Play-Off iddiamız da bir sapma yok. Bu maç geride kaldı. Kalan 7 maçta en iyi neticeleri alarak Play-Off’a gideceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri