Şekerspor, Kırşehir seferinde

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubunda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, 12. hafta karşılaşmasında yarın Kırşehirspora konuk olacak.

Yarın 14.30’da final gibi bir mücadeleye çıkacak yeşil-beyazlılar bugün sabah yapacağı ter idmanının ardından Kırşehir’e hareket edecek. Yeşil-beyazlılar burada kampa girecek ve maç saatini beklemeye başlayacak. Temsilcimizde sakatlıkları süren Ferhat Yayla ve Kenan Başkan Kırşehir deplasmanında forma giyemeyecek. Emirhan’ın Kırşehir’de oynayabilecek duruma geldiği ancak bu oyuncunun durumunun maç saatinde belli olacağı belirtildi.

Şekerspor’da Kırşehir maçı öncesi sarı kart sınırındaki oyuncuların çokluğu teknik heyeti endişelendiriyor. Kırıkkale maçında kart görerek cezalı duruma düşen İskender, Kırşehir deplasmanında forma giyemeyecek. Öte yandan yarınki maçta 3’er sarı kartı bulunan Serkan Reçber, Cem Baki, Emirhan, Emrehan, Sacit Serkan Erok, Şinasi ve Emre Köksal’dan biri kart görmesi durumunda takımı Alibeyköyspor maçında yalnız bırakmış olacak. Teknik Direktör İsmail Kartal’ın hafta boyunca idmanlarda kart sınırındaki oyuncuları uyardığı öğrenildi.
44 puanla son 7 haftaya lider olarak giren temsilcimin kalan haftalarda en büyük kozu deplasman maçları olacak. İçeride kazanmakta zorlanırken, deplasman maçlarında daha rahat galip gelen yeşil-beyazlılar şampiyonluk yolundaki rakipleri Kırşehir, Zeytinburnu ve Türk Telekom ile deplasmanda karşılaşacak. Ligin zirvesini belirleyecek karşılaşmada ilk büyük sınavına Pazar günü çıkacak temsilcimizin Zeytinburnu ve Telekom maçları da grubu şampiyon bitirecek takımı da büyük ölçüde şekillendirecek.
Teknik Direktör İsmail Kartal, Kırşehir’in zorlu bir deplasman olduğunu ve zirve yarışından kopmamak için mutlak galip gelmek istediklerini söyledi. Ligde kolay maçın bulunmadığının altını çizen Kartal; “Geçtiğimiz haftalarda oynadığımız karşılaşmalar sonucunda ligin zirvesinde yer alıyoruz. Ancak burada kalıcı olmak o kadar kolay değil. Güç dengeleri eşit olan bir grupta mücadele ediyoruz.  Her takım her takımı hem içerde hem dışarıda yenebilecek güçte. Biz ekip olarak zirvede kalmaya inandık. Bunu başarmak içinde elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Yarın oynayacağımı zorlu Kırşehir deplasmanından 3 puanla dönerek yolumuza devam etmek istiyoruz” diye konuştu.
ÖZGÜR NASUH KADRO DIŞI BIRAKILDI
Öte yandan Konya Şekerspor’da Özgür Nasuh disiplinsiz davranışlar sergilediği gerekçesiyle kadro dışı bırakıldı. Ara transfer döneminin son günlerinde Etimesgut Şekerspor’dan transfer edilen deneyimli oyuncu Yeşil-beyazlı ekipte beklenen performansı sergileyemedi. Form seviyesi bir türlü beklenen noktaya ulaşamayan Özgür Nasuh, bunun yanı sıra disiplinsiz davranışlarda bulunduğu gerekçesiyle teknik heyetin raporuyla kadro dışı bırakıldı. Özgür Nasuh’un altyapı antrenörleri gözetiminde sezon sonuna kadar çalışmalarını Saracoğlu Tesisleri’nde sürdüreceği kaydedildi.
KIRŞEHİRSPOR, KAZANMAK İSTİYOR
Kırşehirspor cephesinde ise Şekerspor maçında üç puan almanın hesapları yapılıyor. Teknik Direktör Tarık Yurttaş gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde bulundukları konuma, futbolcularının mücadele ve büyük emekleri ile geldiklerini belirtti. Konya Şekerspor maçında 90 dakika boyunca yeşil-beyazlı ekibi destekleyecek ve rakibi sindirecek bir seyirci desteği istediklerini ifade eden Yurttaş, şöyle konuştu: “Biz bu maçı alıp üstü yakalamak ve rakiplerimizden bir adım önde olmak istiyoruz. Konya Şekerspor maçı bizim için final havasında geçecek. İnşallah sonunda gülen ve sevinen taraf Allah’ın izniyle biz oluruz. Bu maç seyirciyle kazanılacak bir maç olacak. Bugüne kadar hiç böyle bir şey istemedim. Ama bu maçta bizi tezahüratlarıyla destekleyecek, rakibi de Ahi Stadı’nda bozacak bir seyirci desteği bekliyoruz.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri