Şekerspor kampa girecek

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 19. haftasında kedi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Göztepe maçının hazırlıklarını bugün yapacağı tek idmanla tamamlayacak.

Akhisar maçının ardından bu hafta sonunu bay geçecek olması ile birlikte hafta sonunu maç yapmadan kaptan temsilcimiz önümüzdeki Çarşamba günü Göztepe ile karşı karşıya gelecek. hafta sonunu yaptığı teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalarla kapatan yeşil-beyazlılar, bugün öğleden sonra tesislerinde bir araya gelerek son çalışmasını yapacak. Yarın sabah yeniden toplanacak olan temsilcimiz yapacağı ter idmanının ardından Recep Konuk Tesisleri’nde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Manisa deplasmanından lider Akhisar ile berabere kalan ve kaçırdığı üç puana üzülen temsilcimiz tüm futbol severlerin beğenisini ve taktirini topladı. Önümüzdeki Çarşamba günü ligin köklü kulüplerinden Göztepe ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimiz bu maçtan üç puan almanın hesaplarını yapıyor. Temsilcimizde Göztepe maçı öncesinde sarı kart görerek cezalı duruma düşen Engin dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Zorlu hafta öncesinde hafif sakatlığı bulunan ve tedavisine devam edilen Muhammet Resi’in durumu ise iyiye gidiyor. Reis, görev verildiği takdirde Göztepe önünde forma şansı bulabilecek.
Lig’in köklü kulüplerinden Göztepe’yi mağlup etmenin hesaplarını yapan temsilcimiz Şekerspor’da zorlu maç öncesinde Cafercan, Şinasi ve Turgay sarı kart sınırında bulunuyor. Tecrübeli futbolcular Göztepe karşısında sarı kart gördüğü takdirde ligin 20. haftasında deplasmanda oynanacak olan İstanbulspor maçında forma giyemeyecek. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak zorlu periyot öncesinde tecrübeli futbolcuları kart görmemeleri konusunda uyardı.
Öte yandan ligin kalan 4 haftasında Şekerspor’u birbirinden zorlu maçlar bekliyor. 18. haftayı maç yapmadan kapatacak olan temsilcimiz 19. haftada kendi saha ve seyircisi önünde kendisi gibi zirve mücadelesi veren Göztepe’yi konuk edecek. 20. haftada ligin alt sıralarında bulunan İstanbulspor deplasmanında zorlu bir sınav verecek olan yeşil-beyazlılar 21. haftada ise orta sıralarda bulunan Tepecikspor’u ağırlayacak. Lig’in 22. ve son haftasında ise lige tutunmanın mücadelesini veren Fethiyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz bu zor periyodu kayıpsız atlatarak Play-Off hedefine ulaşmanın hesaplarını yapıyor.  
Konya Şekerspor’un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, Göztepe ile oynayacakları maçta mutlaka kazanmak istediklerini söyledi. Önümüzdeki Çarşamba günü Göztepe ile oynayacakları zorlu karşılaşma ile birlikte çok zor bir maç trafiğinin kendilerini beklediğini ifade eden Altıparmak; “Öncelikle evimizde oynayacağımız Göztepe maçını kazanmamız gerekiyor. Akhisar maçında yaşananlarla birlikte kaçak üç puanın telafisini yapmak ve kalan haftalar için moral kazanmak için bunu başarmalıyız. Kendi sahamızda ve dışarıda zirve için çok önemli sınavlar vereceğiz. Tek hedefimiz taraftarlarımızın önünde yakaladığımız galibiyet serisini devam ettirmek. Bunu başaracak gücümüz var ve benim bu konuda futbolcularıma olan güvenim tam. Ayrıca taraftarlarının desteği ile başarılı olacaklarının altını çizen Altıparmak; “Lig’in son haftalarında iyi bir çıkış yakaladık. Bunu kendi evimizde oynayacağımız Hedefimiz olan Play-Off’a kalmak için mutlaka kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Bununla birlikte taraftarlarımıza da büyük işler düşüyor. Göztepe önünde bizlerden desteklerini esirgememelerini ve yanımızda olmalarını bekliyoruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri