Şekerspor İstanbulspor’a hazır

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı İstanbulspor maçının hazırlıklarını bugün tamamlıyor.

Sarıyer karşısında aldığı hükmen galibiyet ve ardından Denizli Belediyespor deplasmanında aldığı 1-0’lık galibiyetle liderlik koltuğuna oturan yeşil-beyazlılar, bugün yapacağı tek idmanla çalışmalarını tamamlayacak ve yarın Recep Konuk Tesisleri’nde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Klasman grubunda taraftarlarının önünde çıkacağı maçta kazanmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar, Sarıyer karşısında aldığı hükmen galibiyet dışında şu ana kadar evinde kazanamadı. Şekerspor, alacağı galibiyetle bir taraftan tüm sevenlerini mutlu etmenin hesaplarını yaparken, diğer taraftan da yakaladığı seriyi sürdürmek istiyor.
İstanbulspor hazırlıklarının bugün tamamlayacak olan yeşil-beyazlılar, dün tesislerinde yaptığı çift kale maçta İstanbul karşılaşmasının teknik ve taktiğini hazırlamış oldu. Yeşil-beyazlılarda, fıtık ameliyatı olan Murat Gürbüz Erol ve dizinden ameliyat geçirecek olan Samet Gören dışında önemli bir eksik bulunmuyor.
Ayrıca Denizli maçında sarı kart gören Gökhan Caba’da sarı kart sınırına gelen isimler kervanına katıldı. Caba ile birlikte Muhammet Reis, Serkan Silan, Turgay, Kadir, Cafercan ve sakatlığı devam eden Murat sınırda bulunan diğer futbolcular. Dün yapılan idman öncesinde futbolcuları ile bir toplantı yapan teknik adam Altıparmak, sınırda bulunan futbolculara İstanbul maçında kart görmemeleri konusunda uyarılarda bulundu. Ligin 6. haftasında zirve yolunda önemli bir maça çıkacak olan yeşil-beyazlılarda başarılı futbolcular kart gördükleri takdirde Turgutlu önünde forma şansı bulamayacak.
Denizli deplasmanından getirdiği altın değerindeki üç puanla liderlik koltuğuna oturan Şekerspor, zirvedeki yoluna devam etmek için İstanbul önünde mutlaka kazanmak istiyor. Temsilcimizi yakından takip eden Eyüpspor 38 puanda bulunuyor. Zirvede yer alan Turgutluspor ise geçtiğimiz haftayı maç yapmadan geçti. 36 puanda kalan Turgutlu, zorlu haftanın ardından 3. sıraya geriledi. Lig’de 4. sırada bulunan Alanyaspor ise bu hafta Sarıyer ile 1-1 berabere kaldı. Aldığı beraberlikle puanını 34’e yükselten Alanya, zirve yarışında büyük yara aldı. Ayrıca Şekerspor’un bu hafta sonu karşılaşacağı İstanbulspor, kendi saha ve seyircisi önünde Fethiyespor’a 3-1 mağlup oldu. Aldığı yenilgi ile 23 puanda kalan İstanbul, 7. sırada yer alıyor.
Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence Pazar günü oynayacakları zorlu İstunbul sınavına tüm futbol severleri ve taraftarları davet etti. Alacakları galibiyetle şampiyonluk yolunda önemli bir engeli daha aşmış olacaklarının altını çizen Erence; “Çünkü bu maçla iyi bir seri yapacağımızı düşünüyorum. Bunun için tüm camiamızın ve Konyalı futbol severlerin desteğine ihtiyacımız var. Bu zorlu maçta tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların bize vereceği destek ile güzel bir galibiyet alacağımızın inancındayım” dedi.
Üst üte aldıkları dokuz puan ve buldukları moralle İstanbulspor maçını kazanmak istediklerinin altını çizen Erence; “Hedefimiz olan Bank Asya 1. ligine çıkmak için verdiğimiz mücadeleyi lig sonuna kadar sürdüreceğiz. Önümüzde kazanmamız gereken çok önemli bir maç var. Şu ana kadar kendi saha ve seyircimiz önünde iyi futbol ortaya koyamadık. Ancak bu maçta şanssızlığımızı kırarak rahat bir nefes almak istiyoruz. İyi bir takımız ve tüm ekibimize üç puan konusunda olan güvenimiz tam” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri