Şekerspor İstanbul seferinde

Spor Toto 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor’da gözler 2. yarının ikinci haftasında deplasmanda oynanacak olan Eyüpspor maçına çevrildi
Zorlu karşılaşma yarın İstanbul’da saat 13.30’da oynanacak. İkinci yarıya kendi saha ve seyircisi önünde aldığı Adana Demirspor galibiyeti ile başlayan yeşil-beyazlılar, Eyüp maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı ve çalışmalarını bugün tamamlayacak.
Dün akşam saatlerinde hava yolu ile İstanbul’a giden yeşil-beyazlılar, Sürmeli Otel’de konaklayacak. Temsilcimiz bugün Beylerbeyi Stadı’nda son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye başlayacak. Adana Demir galibiyeti ile ikinci yarıya moralli başlayan ve puanını 36’ya çıkartan yeşil-beyazlılar, zorlu deplasmanda üç puanı kazanmanın hesaplarını yapıyor.
Elazığspor ile çetin bir yarışın içine giren ve evine galibiyete dönmek isteyen Konya Torku Şekerspor’da Adana Demirspor maçının ilk yarısında ayak sinirlerinde ezilme olan Ömer Ali, Eyüpspor maçında forma giyemeyecek. Bu oyuncunun tedavisine başlanırken, sakatlığı devam eden Bahadır ve Oğuz ile Rıdvan İstanbul’a götürülmedi.
Şekerspor zorlu grupta 36 puanla 2. sırada yer alırken, İstanbul temsilcisi Eyüpspor ise 22 puanla 12. sırada bulunuyor. Oldukça istikrarlı bir görüntü ortaya koyan ve 42 puanla liderliğini devam ettiren Elazığspor ise yarın Çanakkale Dardanelspor deplasmanına çıkacak. İlk yarının son haftalarında iyi bir görüntü ortaya koyan ve ligin son sırasında bulunan Yavuz İncedal’ın öğrencileri bu maça son sıradan kurtulmanın hesapları ile çıkacak. Temsilcimiz Şekerspor ise aradaki 6 puan farkı kapatmak için de Eyüp karşısında üç puan hesapları yaparken kulağını ise Çanakkale’ye çevirecek.
SPOR TOTO 2. LİGDE ZORLU HAFTA
Spor Toto 2. Lig’e Kırmızı Grup’ta 19. hafta maçlarıyla devam edilirken, Beyaz Grup’ta ise 18. haftadan kalan 2 maç yapılacak. 2. Lig’de maçların programı şöyle: Kırmızı Grup Yarın: 13.30 Eyüpspor-Konya Torku Şekerspor (Eyüp) 13.30 Tarsus İdmanyurdu-Kocaelispor (Tarsus Burhanettin Kocamaz) 13.30 Türk Telekomspor-Tokatspor (Türk Telekom) 13.30 Dardanelspor-Elazığspor (Çanakkale 18 Mart) 13.30 Adana Demirspor-Balıkesirspor (Adana 5 Ocak) 13.30 Pursaklarspor-Pendikspor (Cebeci İnönü) 13.30 Belediye Vanspor-Fethiyespor (Van Atatürk) 13.30 Ofspor-1461 Trabzon (Of İlçe) 13.30 Şanlıurfaspor-Sakaryaspor (Şanlıurfa GAP) Beyaz Grup Yarın: 13.30 Turgutluspor-Beypazarı Şekerspor (Turgutlu 7 Eylül) 13.30 Yeni Malatyaspor-İskenderun Demir Çelikspor (Malatya İnönü)
Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, ikinci yarıya galibiyetle başladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Ancak bu galibiyetlerin devamını getirmenin daha önemli olduğunu ifade eden Altıparmak; “Sezon başından beri tek hedefimiz şampiyon olmak. Bunun için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini ortaya koyarak tüm maçlarımıza final havasında çıkacağız. Eyüp maçı de yakalamayı hedeflediğimiz galibiyet serisinin ikinci bir aşaması. Adana Demirspor maçı geride kaldı, artık deplasmanda oynayacağımız Eyüpspor maçını düşünüyoruz. Bu maçı da kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Bizim tek bir hedefimiz var, o da sezon sonunda Bank Asya Ligi’ne yükselmek. takıma yeni katılan futbolcularım tam manası ile adapte olamamış durumdalar ancak performanslarından memnunum. Önümüzdeki haftalarda daha iyi bir çizgi yakalayarak çok daha kaliteli bir ekip olduğumuz ortaya koyacağız. Ancak öncelikle yarın oynayacağımız Eyüp maçından evimize galibiyetle dönmeliyiz. Bunu başaracak gücümüz var ve evimize istediğimiz alarak döneceğimize inanıyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri