Şekerspor, İstanbul seferinde

TFF 2. Lig 3.Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, yarın deplasmanda Maltepespor ile karşı karşıya gelecek.
Zorlu maçın hazırlıklarını dün prova niteliğinde yaptığı çift kale idmanla tamamlayan yeşil-beyazlılar, bugün sabah hava yolu ile İstanbul’a hareket edecek. Mali İşler Sorumlusu ve Asbaşkan Veysel Yarar’ın kafile başkanlığında İstanbul’a gidecek olan temsilcimiz, Elit Otel’de konaklayacak ve yapacağı ter idmanının ardından maç saatini beklemeye başlayacak.

Deplasmanda oynadığı son 5 maçta yenilgi yüzü görmeyen, rakip filelere 7 gol atarken, kalesinde 1 gol gören temsilcimiz bu seriyi Maltepespor karşısında da devam ettirmek istiyor. Maltepespor’un da klasman grubuna iyi bir çıkış yaparak başlaması ve zirve iddiası içinde olması yarın gözleri bu maça çevirecek. Alibeyköyspor dışında kalan 8 takımın bir yandan ligde kalmak, bir yandan zirve iddiasını devam ettirdikleri grupta, Maltepespor-Şekerspor maçına gruptaki dengeleri değiştirecek maç olarak bakılıyor.

Zeytinburnu maçında aldığı yenilgi ile zirve yolunda kan kaybeden ve Maltepe önünde mutlak kazanmanın hesaplarını yapan Şekerspor’da sakatlıkları devam eden Serkan ve Ferhat, forma giyemeyecekler. Öte yandan PFDK, Zeytinburnu maçının devre arasına çıkan olayların ardından kırmızı kart gören Emirhan’a 3 maç ceza verdi. Maltepe önünde takımda yerini alamayacak olan Emirhan, Türk Telekom ve Etimesgut Şekerspor maçları ile cezasını tamamlayacak.

MALTEPE MAÇI KOLAY OLMAYACAK

Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, geçen hafta oynadıkları ve 3-1 mağlup oldukları Zeytinburnuspor maçının geride kaldığını söyledi. Aldıkları bu mağlubiyetin telafisini Maltepe önünde yapmak istediklerini ifade eden Kartal; “Bu ligde herkes, herkesi yenebiliyor. Ligden düşecek güzüyle bakılan Maltepespor, son 4 maçından galip geldi ve iyi bir çıkış yakaladı. Bizde zirve yarışından kopmamak için evimize galibiyetle dönmek istiyoruz. Çok zor bir maç bizi bekliyor. Bu grupta adeta zirvede taşları yerinden oynatacak bir karşılaşma. Kazanmak için gidiyoruz, bir puanla dönersek bunu kayıp olarak görmem. Maltepespor bizim gibi müthiş bir seri yakaladı. Onlarda kazanarak zirve iddialarını sürdürmek isteyecekler, zirve hesaplarının dışında kalmak istemeyeceklerdir. Biz akıllı ve sakin oynayarak galibiyetle dönmenin yollarını arayacağız” diye konuştu.

GRUPTA HER MAÇ BİR FİNAL

Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise Maltepe önünde mutlak galibiyet arayacaklarını söyledi. Alacakları üç puanın kendilerini rahatlatacağını belirten Erence; “Ligde zayıf takım yok. Her takım her takımı yenebilecek güçte ve lig çok zorlu maçlara sahne oluyor. Bu maçların sonunda hedefimiz olan Bank Asya ligine çıkabilmek için her maçımıza final havasında çıkıyoruz. Yarın Maltepe ile oynayacağımız zorlu karşılaşmada alacağımız 3 puanın ise bu hedef doğrultusunda atılmış emin bir adım olarak görüyoruz. Kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağımıza inanıyorum. Bu konuda yönetim kurulu olarak teknik heyet ve futbolcularımıza inanıyoruz. Umarım zorlu deplasmandan istediğimiz alarak döneriz” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri