Şekerspor İskenderuna bileniyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 26. haftasında İskenderun Demir Çeliksporu kendi saha ve seyircisi önünde konuk edecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 26. haftasında İskenderun Demir Çelikspor’u kendi saha ve seyircisi önünde konuk edecek. Çorum galibiyetinin ardından bir gün izin yapan yeşil-beyazlılar zorlu maçın hazırlıklarına galibiyet parolası ile başladı. Turgutlu ve tepecik maçlarında aldığı galibiyetlere Şanlıurfa karşısında son veren ve Çorum deplasmanından üç puanla dönen Konya Şekerspor, İskenderun Demir Çelikspor karşısında taraftarlarının yüzünü güldürmenin hesaplarını yapıyor.

İskenderun maçının hazırlıklarına dün öğleden sonra yaptığı tek idmanla başlayan yeşil-beyazlılarda, teknik adam Mustafa Çapanoğlu, Çorum maçı sonrasında futbolcuları ile kısa bir değerlendirme toplantısı yaptı. Antrenman öncesinde yaptığı toplantıda Çorum maçında yapılan hataları masaya yatıran Çapanoğlu, artık Play-Off yolunda çok önemli puanlar kazanmaları gerektiği konusunda futbolcularına uyarılarda bulundu. Zorlu maçın çalışmalarına bugün yapacağı tek idmanla devam edecek olan temsilcimiz, yarın teknik ve taktik ağırlıklı bir antrenman gerçekleştirecek.

Yeşil-beyazlılar, Çorumspor önünde aldığı galibiyet ile puanın 32’ye çıkarttı ve lig sıralamasında bir puan tırmanarak 10. sırala yükseldi. Şekerspor’un rakibi İskenderun Demir Çelik ise Tokatspor’u 4-1’le geçmeyi başardı ve puanını 40’a yükseltti. İskenderun Demir Çelik ligin 8. sırasında bulunuyor. Ayrıca iki ekip ligin 9. haftasında İskenderun’da karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı ev sahibi ekip 4-1 kazanmıştı. Yeşil-beyazlılar, bir taraftan bu maçın rövanşını almayı hesaplarken, bir diğer taraftan da Play-Off yolunda emin bir adım daha atmak istiyor.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, Şanlıurfaspor maçını kaybetseler de bu maçın kendilerine çok şey kattığını söyledi. Umutlarının daha da artacağını ifade eden Çapanoğlu; “İlk 5 için en şanslı takımlardan biri olabilirdik. Çorum’da ilk yarı da ciddi gol şansları yakaladık ancak sadece birini değerlendirdik. Son dakikalara gelirken kalemizde gördüğümüz golün şokunu atlatarak hakkımız olan 3 puanı aldık. Galibiyet bizleri mutlu etti, halen ilk 5 için ufakta olsa bir umut ışığı var. Play-off’lar için sadece bir takım ile uğraşmıyoruz. İlk 5 için birden fazla güçlü takım mücadele ediyor. Ancak dediğim gibi ufak bir umut ışığı var ve futbolda bu ışığı kovalamak gerektirir. Fikstür olarak diğer takımlara göre avantajlıyız. Biz erlimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. İnşallah sezon sonunda ilk olarak play-off’a kalabiliriz. Sonrasında da savaşmaya devam edeceğiz.

Öte yandan ligin 25. haftası geçtiğimiz gün oynanan Altay-Diyarbakır maçı ile tamamlandı. 25. haftada alınan sonuçlar ve önümüzdeki haftanın maçları ise şöyle: Turgutluspor 3-0 Bugsaş Spor Yeni Malatyaspor 0-2 Balıkesirspor Çorumspor 1-2 Konya Torku Şekerspor Şanlıurfaspor 3-0 Ofspor Tepecikspor A.Ş. 0-0 Pendikspor Kocaelispor 1-3 Gaziosmanpaşa İskenderun Demir Çelikspor 4-1 Tokatspor Altay 4–0 Diyarbakırspor. 26. hafta maçları: BozüyüksporTurgutluspor, Bugsaş SporTepecikspor, Pendikspor-Şanlıurfaspor, Ofspor-Çorumspor, Konya Torku Şekerspor-İskenderun Demir Çelikspor, TokatsporKocaelispor, GaziosmanpaşaAltay, Diyarbakırspor-Yeni Malatyaspor.

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri