Şekerspor, ilk kupasını aldı

Yeni sezonda TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Bolu kampında sürdürdüğü sezon hazırlıklarının ikinci bölümünü geçtiğimiz gün oynadığı Gebzespor maçı ile tamamladı.

Bu maçın ardından iki gün izin yapan temsilcimiz 3. etap çalışmalarına bugün Koru Otel’de bir araya gelerek başlayacak. Adıyamanspor turnuvasının son maçında Gebzespor'la karşılaşan yeşil beyazlılar rakibini 4-1 gibi farklı bir skorla yenerek, turnuvada şampiyon oldu

Adıyamanspor turnuvasının ilk maçında Adıyaman’ı 4-2, ikinci maçında Sakaryaspor’u 2-1 mağlup etme başarısı gösteren yeşil-beyazlılar, turnuvanın son maçında Gebzespor ile Koru Otel’in sahasında karşı karşıya geldi. Oldukça etkili bir futbol oynayan futbolcular, teknik heyet ve yönetim kurulunun bir kez daha güvenini kazanan yeşil beyazlılar rakibini 4-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Konya Şekerspor'un gollerini Şinasi, Cafercan ve Sedat Maviş (2) kaydetti.
Gebze önüne de Gürsel, Anıl, Serken, Turgay, Onur, Samet Gören, Samet Maviş, İshak, Murat, Cafercan ve Şinasi 11’i ile çıkan yeşil-beyazlıların kadrosunda, Melih, Mert, Kadir, Engin, Rıdvan, Muhammet Reis ve Evren’de yer aldı. Öte yandan Bolu Koru Otel’de bugün yeniden bir araya gelen yeşil-beyazlılar, 3. etap çalışmalarının startını verdi. 21 Ağustos’a kadar çalışmalarına Bolu’da devem edecek olan Şekerspor, 3. etabı tamamladıktan sonra Konya’ya dönecek ve 24 Ağustos Pazar gününden itibaren ligin ilk haftasında deplasmanda oynayacağı Turgutluspor maçı hazırlıklarına başlayacak.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, Adıyaman turnuvasında iyi bir futbol ortaya koyduklarını söyledi. Adıyaman, Sakaryaspor ve Gebze maçlarında performansları ve aldıkları skorlarla tüm camiayı sevindirdiklerini ifade eden Kartal; “Bu performansımız lig öncesinde bize moral kazandırdı. Her geçen gün daha iyi bir performans çizgisi yakalıyoruz. Lige kadar daha iyi olacağımıza ve hazır duruma geleceğimize inanıyorum. As futbolcularımızın performanslarını görme imkanı bulduğumuz özel maçlarda futbolcularımın mücadeleleri ve ortaya koydukları futbol çok sevindirici. Lig öncesinde bize moral veren karşılaşmalar oynuyoruz. İnşallah kamp döneminin sonuna kadar çok daha iyi bir ekip oluruz.
Kartal; “Konya Şekerspor olarak, geçtiğimiz sezon elde ettiğimiz dereceden çok daha iyi bir derece hedefliyoruz. Bu amaçla çalışmalara erken başladık, futbolcularımın olağanüstü gayretli görüntüleri ve takım olma yolundaki çabaları bizi oldukça memnun ediyor. Başarılı olmayı çok istiyorlar, bu nedenle kendileri tempoyu artırdı. Bu durum, elbette benim teknik adam olarak hoşuma gidiyor. İnşallah önce Yükselme Grubu, ardından da Bank Asya Ligi’ne yükseleceğiz. Yeterli kapasitemiz var, tek derdimiz 12. adam. Geçtiğimiz sezon verilen desteğin, daha üzerinde desteğe ihtiyacımız var” dedi.
Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise Adıyamanspor turnuvasında takımın ortaya koyduğu futbol kendilerini sevindirdiğini söyledi. İyi bir ekip olmak için sezon çalışmalarını oldukça yoğun geçirdiklerini ve bunda da başarılı olduklarını düşündüğünü ifade eden Erence; “Kamp döneminde oynadığımız ilk ciddi turnuvadan şampiyon olarak ayrıldık. Aldığımız skorlar ve ortaya koyduğumuz futbolla kalitemizi bir nebze olsun gösterdiğimizi düşünüyorum. Lige kadar daha da hazır duruma geleceğiz ve tüm camiamızı, başarılarımızı devam ettirerek sevindireceğiz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri