Şekerspor galibiyete gitti

Kocaeli galibiyeti ile moral bulan Konya Şekerspor, 11. haftada Deplasmanda karşı karşıya geleceği Altay maçının hazırlıklarını tamamladı
Dün sabah İzmir’e hareket eden yeşil-beyazlılar, 3 puanla dönmek istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 11. haftasında yarın deplasmanda İzmir temsilcisi Altay karşısında zorlu bir sınava çıkacak. Kocaelispor’u evinde 7-0 gibi farklı bir skorla geçmeyi başaran yeşil-beyazlılar, Altay maçının hazırlıklarını moralli bir şekilde tamamladı. Dün Recep konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelen temsilcimizde İzmir yolculuğu başladı. Futbol Şube Sorumlusu Semih Namal’ın kafile başkanlığında yola çıkan yeşil-beyazlılar, İzmir Ontur Otel’de konaklayacak ve burada yapacağı ter idmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.
Şekerspor, eski teknik adamı Mehmet Altıparmak’ın çalıştırdığı İzmir temsilcisini deplasmanda mağlup etmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar, alacağı sonuçla iyi bir serinin başlangıcını yapmak istiyor. Zorlu deplasmandan istediği sonuçla dönmek isteyen temsilcimizde tendomudan sakatlanarak ameliyat geçiren ve yaklaşık 3 ay sahalardan uzak kalacak olan kaleci Akın ve yapılan antrenmanlarda eli kırılan Erkan Ferin dışında önemli bir eksik bulunmuyor.
Şekerspor’da Altay maç öncesinde üç futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Ceza sınırında bulunan futbolcular Kerem Can Akyüz, İshak çakmak ve Murat Dilek Altay maçında kart gördükleri takdirde ligin 12. haftasında oynanacak olan Yeni Malatyaspor karşılaşmasında forma şansı bulamayacak. Başarılı futbolcular, Altay maçında kart görmemeleri konusunda teknik heyet tarafından uyarıldılar. Ayrıca geride kalan 10 hafta sonunda geçtiğimiz sezonun banko isimleri Mehmet Balban, Ömer Ali Şahiner ve İshak Çakmak’ın formsuz görüntüleri dikkatlerden kaçmıyor. Sezon başında büyük umutlarla alınan ve uzun süre sakatlığı devam eden tecrübeli futbolcu Okan Koç’un ilk 11’de forma giymeye başlaması ve durumunun her gün biraz daha iyiye gitmesi teknik heyeti oldukça memnun ediyor.
Spor Toto 2. Lig’de 11. hafta maçları Kırmızı Grup’ta bugün oynanacak 1461 Trabzon-Körfez Futbol Kulübü maçı ile başlayacak. Kalan tüm maçlar yarın oynanacak. Beyaz ve Kırmızı Grup’ta oynanacak olan maçlar ve karşılaşmaları yönetecek olan hakemler ise şunlar:
Beyaz Grup yarın: Tepecikspor-Turgutluspor: Ali Palabıyık Şanlıurfaspor-Bozüyükspor: Deniz Ateş Bitnel Çorumspor-BUGSAŞ Spor: Onur Salık İskenderun Demir Çelikspor-Pendikspor: Abdullah Kalafatoğlu Kocaelispor-Ofspor: Yavuz Çetin Altay-Konya Torku Şekerspor: Burak Cem Tahiroğlu Yeni Malatyaspor-Tokatspor: Muhammet Başkan Balıkesirspor-Gaziosmanpaşaspor: Hüseyin Çiftsüren.
Kırmızı Grup yarın:  Fethiyespor-Adıyamanspor: Yaşar Kemal Uğurlu Beypazarı Şekerspor-Çankırıspor: Ferhan Kestanlıoğlu Denizli Belediyespor-Adana Demirspor: Özer Özden Kızılcahamamspor-Eyüpspor: İbrahim Süslü Ünyespor-Bandırmaspor: Murat Özcan Kırklarelispor-Mardinspor: Çetin Topuz Alanyaspor-Altınordu: Zafer Koçbay.
BURAK TAŞPINAR
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri