Şekerspor galibiyet kilitlendi

Süper Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Konya Torku Şekerspor yarın sahasında oynayacağı Eyüpspor maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.
 Hafta içinde kupada Göztepe ile zorlu bir karşılaşma oynayan yeşil-beyazlılar rakibini penaltılarla geçerek adını bir üst tura yazdırmıştı. Yarın yeni sezonda taraftarı ile ilk defa buluşacak olan Konya Torku Şekerspor İstanbul ekibi Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek. Geçtiğimiz sezonda da yeşil-beyazlı ekibin rakibi olan Eyüpspor ekip Bank Asya’ya yükselme final maçında  Tavşanlı Linyitspor’a yenilerek bu lig hayallerini ertelemişti. Konya Torku Şekerspor ise bu sezon şampiyonluk hedefi ile yola çıktı. İlk maçında deplasmanda Adana Demirspor ile golsüz berabere kalan yeşil-beyazlı ekip ikinci maçında seyircisi önünde galip gelmek istiyor. Zorlu  maçın hazırlıklarını bugün yapacağı tek çalışmayla tamamlayacak olan Torku ekibi tesislerinde kampa girecek.
ERENCE TARAFTAR DESTEĞİ İSTİYOR
Kupa maçının kazanılmasının kendileri için büyük moral olduğunu ifade eden Konya Torku Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence Eyüpspor maçını Atatürk Stadı’nda oynayacaklarını ve taraftarları takımlarını desteklemeye çağırdı. Erence, “ kupa maçında tüm oyuncularımız harika bir mücadele örneği sergilediler. Sonunda haklı galibiyeti kazandık. Tüm ekibi tek tek kutluyorum. Kupada ve ligde başarılı olmak için çalışıyoruz. Şekerspor  camiasına  başarılar kazandırmak için buradayız. Bunun için ligde ve kupada başarılı olmak istiyoruz. 1. kademe maçını geçtik.  Şimdi tekrar lige döndük. Önümüzde zorlu Eyüp maçı var.  Ligin ikinci haftasında kendi seyircimizin önüne çıkacağız. Güçlü bir rakibi konuk edeceğiz. İlk haftayı sahasında kazanan rakibimiz lige moralli başladı. Bizde deplasmanda aldığımız puanla moral bulduk. Eminim ki bu maçta da üst düzey bir performans sergileyecektir. Ligde de kupada da en iyi yerlere gelmek istiyoruz. Bu yolda taraftarımıza çok ihtiyacımız var. Bütün maçlarda yanımızda olsunlar. Sahamızda ligin ilk maçına çıkıyoruz. Zorlu maçta taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Tüm Konya Torku Şekerspor taraftarlarını ve futbol severleri Atatürk Stadyumuna bekliyoruz” dedi.
Konya Torku Şekerspor’da  tedavisi tamamlanan Zafer Biryol’un Eyüp maçında forma giyip giymeyeceği henüz netlik kazanmazken geçtiğimiz sezondan cezalı Ömer Ali ve kupa maçında kırmızı kart gören Onur Akbay zorlu maçta forma giyemeyecek. 
Süper Toto Kırmızı Grupta 2010-2011 sezonu Pazar günü oynanacak ikinci hafta maçları ile devam edecek. İkinci haftanın maç programı şu şekilde Saat 16:00 Tokatspor- Türk Telekomspor . Balıkesirspor - Adana Demirspor, Pendikspor -Pursaklarspor A.Ş., 1461 Trabzon -Ofspor . Saat 20:30 Sakaryaspor A.Ş. - Ş.Urfaspor, Fethiyespor - Belediye Vanspor Elazığspor- Dardanelspor A.Ş., Konya Torku Şekerspor - Eyüpspor, Kocaelispor-Tarsus İdman Yurdu 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri