Şekerspor galibiyet için gitti

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Belediye Vanspor maçının hazırlıklarını tamamladı.
Karayolu ile Ankara’ya giden yeşil-beyazlılar, hava yolu ile Van’a giderek Tamara Otel’de kampa girdi. Burada yapacağı çalışma ile hazırlıklarına son noktayı koyacak olan Şekerspor, evine galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor.
Konya Torku Şekerspor’da uzun süredir sakatlığı süren Bahadır’ın tedavisi İzmir’de sürerken, sarı kart cezalısı olan Süleyman ve dizinden sakatlanan Sedat, Belediye Van maçında forma giyemeyecek. Kart cezalarını tamamlayan Cafercan ve Erman bu maçta görev verilmesi halinde oynayabilecek. Ligin alt sıralarında kümede kalma mücadelesi veren Belediye Vanspor 23 puanla 15. sırada yer alıyor.  Van ekibini 22 puanla Tarsus İdmanyurdu 20 puanla Ofspor ve son sırada bulunan Dardanelspor yer alıyor.  Grubun üstünde yaşanan Elazığspor, Torku Şekerspor çekişmesi aşağıda 5-6 takım arasında devam ediyor. 
Öte yandan Spor Toto 2. Lig’e Kırmızı Grup’ta 23. hafta karşılaşmalarının oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyor. Tamamı yarın saat 13.30’da başlayacak maçların program şöyle: Pendikspor-Balıkesirspor (Pendik) Belediye Vanspor-Konya Torku Şekerspor (Van Atatürk) Ofspor-Sakaryaspor (Of İlçe) Eyüpspor-Tokatspor (Eyüp) Pursaklarspor-Elazığspor (Cebeci İnönü) Fethiyespor-1461 Trabzon (Fethiye İlçe) Türk Telekomspor-Tarsus İdmanyurdu (Ankara Türk Telekom) Dardanelspor-Şanlıurfaspor (Çanakkale 18 Mart) Adana Demirspor-Kocaelispor (Adana 5 Ocak)
Konya Torku Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, üst üste aldıkları iki galibiyet ve yaptıkları kan değişikliği nedeni ile iyi bir çizgi yakaladıklarını söyledi. Van maçından da evlerine galibiyetle dönmenin hesaplarını yaptıklarını ifade eden Erence; “Tek hedefimiz yakaladığımız çıkışı devam ettirmek. Biz Bank Asya 1. Lig hedefinden asla vazgeçmedik. Lider takım puan kaybettikçe, Konya Torku Şekerspor da kazanarak onları yakalayacak ve hedefine ulaşacaktır. Buna gönülden inanıyorum. 12 puan fark varken bile bu inancımı kaybetmedim. Üst üste deplasmanda oynayacağımız Belediye Van ve Balıkesir maçlarını kazandığımız takdirde, önümüz açık diye düşünüyorum. Tek sıkıntımız birbirinden çok uzak mesafelerdeki iki takıma gidecek olmamız” dedi.
Tecrübeli teknik adam Kadir Özcan idaresindeki ilk maçında Pendikspor’u ağırlayan Torku Şekerspor rakibini yenerek galibiyet serisinin başlangıcını yaptı. Yeşil-beyazlı ekip Van karşısında 3’te 3 yapmayı hedefliyor. Üst üste gelen galibiyetlerin yanı sıra lider Elazığspor’un önce Adana Demirspor’a, ardından da sahasında Eyüpspor’a yenilmesi aradaki puan farkının kapanmasına neden oldu. Zirvenin 6 puan gerisinde yer alan Konya Troku Şekerspor bu farkı kapatarak yeniden liderlik koltuğuna oturmak istiyor. Ligin en iyi kadrosuna sahip olduklarını belirten Kadir Özcan, çıkışlarını Van maçında da sürdürmeleri gerektiğini söyledi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri