Şekerspor Eyüpspor virajında

Spor Toto 2. Lig Kırmızı grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor Lig’in 19. haftasında bugün deplasmanda Eyüpspor ile karşı karşıya gelecek
İstanbul Eyüp Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. Zorlu karşılaşmayı İzmir bölgesi ulusal hakemlerinden Ferhan Kestanlıoğlu yönetecek. Kestanlıoğlu’nun yardımcılığını İbrahim Bekler ve İbrahim Bozbey yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise serdar Gezgin.
Geçtiğimiz akşam İstanbul’a giden ve Sürmeli Otel’de kampa giren yeşil-beyazlılar, dün öğleden sonra Beylerbeyi Stadı’nda yaptığı idmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. zirve yarışından kopmadan yoluna devam etmek isteyen Şekerspor’un tek hedefi zorlu deplasmanda alacağı galibiyetle iyi bir seri yakalamak. Adana Demir galibiyeti ile ikinci yarıya moralli başlayan ve puanını 36’ya çıkartan yeşil-beyazlılar, lider Elazığspor ile çetin bir yarışın içine girdi. Evine galibiyete dönmek isteyen Konya Şekerspor’da Adana Demirspor maçının ilk yarısında ayak sinirlerinde ezilme olan Ömer Ali, Eyüpspor maçında forma giyemeyecek. Bu oyuncunun tedavisine başlanırken, sakatlığı devam eden Bahadır ve Oğuz ile Rıdvan İstanbul’a götürülmedi.
Şekerspor zorlu grupta 36 puanla 2. sırada yer alırken, İstanbul temsilcisi Eyüpspor ise 22 puanla 12. sırada bulunuyor. Oldukça istikrarlı bir görüntü ortaya koyan ve 42 puanla liderliğini devam ettiren Elazığspor ise bugün Çanakkale Dardanelspor deplasmanına çıkacak. İlk yarının son haftalarında iyi bir görüntü ortaya koyan ve ligin son sırasında bulunan Yavuz İncedal’ın öğrencileri bu maça son sıradan kurtulmanın hesapları ile çıkacak. Temsilcimiz Şekerspor ise aradaki 6 puan farkı kapatmak için de Eyüp karşısında üç puan hesapları yaparken kulağını ise Çanakkale’ye çevirecek.
Öte yandan 2. ligde 2’si beyaz grupta olmak üzere bugün toplam 11 maç oynanacak. Guruplarda oynanacak olan maçların programı ve karşılaşmaları yönetecek hakemler ise şöyle: Kırmızı Grup:  13.30 Eyüpspor-Konya Torku Şekerspor: Ferhan Kestanlıoğlu 13.30 Tarsus İdmanyurdu-Kocaelispor: Serdar Karakaş 13.30 Türk Telekomspor-Tokatspor: Özgür Sepin 13.30 Dardanelspor-Elazığspor: Burak Astar 13.30 Adana Demirspor-Balıkesirspor: Halil Sayın 13.30 Pursaklarspor-Pendikspor: Sacit Keşkek 13.30 Belediye Vanspor-Fethiyespor: Hüseyin Çiftsüren
13.30 Ofspor-1461 Trabzon: İbrahim Bülbül 13.30 Şanlıurfaspor-Sakaryaspor: Murat Özcan Beyaz Grup: 13.30 Turgutluspor-Beypazarı Şekerspor: Bülent Birincioğlu 13.30 Yeni Malatyaspor-İskenderun Demir Çelikspor: Adem Sarıtaş.
Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, bugün Eyüpspor önünde zorlu bir sınav vereceklerini söyledi. Kendi saha ve seyircileri önünde Adana Demirspor’u mağlup ederek güzel bir galibiyet aldıklarını belirten Altıparmak; “Bu galibiyetin daha da anlamlı olması için bugün Eyüp karısında mutlaka üç puan almalı ve iyi bir serinin başlangıcını yapmalıyız. Ayrıca Elazığspor ile girdiğimiz yarıştan galibiyetle çıkabilmek ve hedefimize ulaşmak için çok istikrarlı bir çizgi yakalamalıyız. Bu açıdan bakıldığında alacağımız üç puan bizim açımızdan çok daha büyük önem taşıyor. Bu maçı da kazanıp yolumuza devam edeceğiz. Bizim tek bir hedefimiz var, o da sezon sonunda Bank Asya Ligi’ne yükselmek. Önümüzdeki haftalarda daha iyi bir çizgi yakalayarak çok daha kaliteli bir ekip olduğumuz ortaya koyacağız. Ancak öncelikle Eyüp maçından evimize galibiyetle dönmeliyiz. Bunu başaracak gücümüz var ve evimize istediğimiz alarak döneceğimize inanıyorum” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri