Şekerspor, evinde kazanmak istiyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 32. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Gaziosmanpaşaspor ile karşı karşıya geliyor.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 32. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Gaziosmanpaşaspor ile karşı karşıya geliyor. Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak olan karşılaşma saat 15.30’da başlayacak. Şekerspor’un 2011-2012 futbol sezonunda taraftarları karşısına son kez çıkacağı maçı Ankara bölgesi ulusan hakemlerinden Sarper Barış Saka yönetecek. Saka’nın yardımcılığını Hilmi Alper Şenkal ve Vural Gül yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Tolga Şineforoğlu. Yeşil-beyazlıların Gaziosmanpaşa ile yapacağı maçta düdük çalacak olan Sarper Barış Saka temsilcimizin ilk kez bir maçında görev yapacak.

2011-2012 futbol sezonunda taraftarlarının önüne son kez çıkacak olan Konya Şekerspor, evinde kazanmanın hesaplarını yapıyor. Şekerspor’da Gaziosmanpaşa maçı öncesinde tek eksik bulunuyor. Yaklaşık 3 haftadır sakatlığı devam eden Orhun’un tedavisine devam edilirken, bu futbolcunun bu maçta forma giyme şansı olmayacak. Balıkesirspor maçında gördükleri sarı kartla cezalı duruma düşen İshak ile Ümit, Diyarbakır maçında cezalarını tamamladılar ve bugün takımdaki yerlerini alabilecek. Süresiz kadro dışı bırakılan futbolcu Tanju Yavuz ise takımla birlikte antrenmanları tamamladı. Tanju, yönetim ve teknik heyet tarafından affedildiği takdirde Gaziosmanpaşa maçında forma giyebilecek.

Konya Şekerspor, ligin son maçında ise yine küme düşme tehlikesi yaşayan Tokatspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar ligin son haftasını ise maç yapmadan kapatacak. Yeşil-beyazlılar düşme hattında yer alan Tokatspor maçında ise ligin kaderini belirleyecek bir konumda olacak. Spor Toto 2. Lig’de 32. hafta maçları bugün tamamlanacak. Tamamı bugün saat 15.30’da başlayacak 32. hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup Şanlıurfaspor-Çorumspor, Turgutluspor-Kocaelispor, Pendikspor-Balıkesirspor, Bozüyükspor-Altay, Ofspor-Diyarbakırspor, Tepecikspor-İskenderun Demir Çelikspor, BUGSAŞ Spor-Yeni Malatyaspor, Konya Torku Şekerspor-Gaziosmanpaşaspor. Kırmızı Grup: Adıyamanspor-Adana Demirspor, Altınordu-Denizli Belediyespor, Bandırmaspor-Fethiyespor, Eyüpspor-1461 Trabzon, Ünyespor-Kırklarelispor, Körfez Futbol Kulübü-Sarıyer, Kıcılcahamamspor-Alanyaspor.

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri