Şekerspor dibe demir attı

Şekerspor, ligin 9. haftasında İskenderun Demir Çelik ile karşı karşıya geldi. Rakibine farklı mağlup olan yeşil-beyazlılar, aldığı yenilgi ile galibiyet hasretini dindiremedi ve 14 sıradan kurtulamad

Şekerspor, ligin 9. haftasında İskenderun Demir Çelik ile karşı karşıya geldi. Rakibine farklı mağlup olan yeşil-beyazlılar, aldığı yenilgi ile galibiyet hasretini dindiremedi ve 14 sıradan kurtulamadı

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor ligin 9. haftasında geçtiğimiz hafta sonu İskenderun Demir Çelikspor ile karşı karşıya geldi. Hatay deplasmana galibiyet hesapları ile giden yeşil-beyazlılarda evdeki hesap çarşıya uymadı ve temsilcimiz farklı bir mağlubiyet aldı. İlk 8 hafta sonunda 6 puanla 14. sırada bulunan yeşil-beyazlılar, aldığı bu sonuçla bir taraftan 9. haftayı da boş geçerken bir diğer taraftan da 6 haftadır devam eden galibiyet hasretini 7 haftaya çıkardı.

 

Geçtiğimiz sezonun tam tersi bir performans ortaya koyarak sevenlerini üzen Konya Şekerspor, geride kalan 9 haftasının sonunda rakip kalelere sadece 6 gol atarken kalesinde ise 14 gol gördü. Sezona teknik adam Metin Altınay ile başlayan yeşil-beyazlılar, 6 hafta sonra teknik adam değişikliğine gitti ve takımın başına Mustafa Çapanoğlu’nu getirdi. Son üç paftalık periyotta yeni teknik adamı ile yine istediği performansı yakalayamayan yeşil-beyazlılar, bu süreçte sadece 2 beraberlik aldı.

 

ŞANLIURFA ARAYI AÇIYOR

 

Öte yandan 2. ligi beyaz grupta ligin 9. haftası birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne oldu. Seyircisiz maç cezası nedeni ili kadın ve çocukları ile kendi sahasında Pendikspor’u konuk eden lider Şanlıurfaspor rakibini 2-0 mağlup etti ve puanını 23’e çıkartarak liderliğini sürdürdü. Zirve takibini yakından sürdüren Bozüyükspor’un Turgutluspor’a 1-0 mağlup olması ve 18 puanda kalması ile Şanlıurfa aradaki puan farkını 5’e çıkarmış oldu. Şekerspor’u evinde farklı mağlup eden İskenderun Demir Çelik ise aldığı galibiyetle puanını 18’e çıkardı ve averajla 3. sırada yer alarak zirve yarışına ortak oldu. Balıkesirspor ve Turgutluspor 17’şer puanla 4. ve 5. sıradan zirve takibini sürdürdü. Ligin en alt sırasında bulunan iki takım Kocaelispor ile Tokatspor karşı karşıya geldi. Kocaeli’de ki randevudan ev sahibi ekip 4-3’lük galibiyetle ayrıldı.  

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 9 hafta maçlarının sonuçları ve 10. hafta maçları ise şöyle: Şanlıurfaspor-Pendikspor 2-0, Çorumspor-Ofspor 0-0, Turgutluspor-Bozüyükspor 1-0, Kocaelispor-Tokatspor 4-3, Altay-Gaziosmanpaşa 1-2, Tepecikspor-Bugsaş Spor 1-1, İskenderun Demir Çelikspor-Konya Torku Şekerspor 4-1, Yeni Malatyaspor-Diyarbakırspor 2-2. 10. hafta maçları: , , , , , , .

 

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri