Şekerspor Denizli virajında

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden ve lige istediği gibi başlayamayan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, bugün deplasmanda ligin puansız takımı Denizli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynanacak zorlu karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Şekerspor kafilesi dün Denizli’ye giderek kampa girerken, takımda önemli bir eksik yok. Futbolcuların moralli olmaları teknik heyetin yüzünü güldürüyor. İlk iki maçta sadece bir puan alabilen ve Alanyaspor yenilgisiyle şok yaşayan Şekerspor’da hedef ligdeki ilk galibiyeti almak.

Şekerspor, zorlu maçın hazırlıklarını dün yaptığı ter idmanın ardından tamamladı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Denizli Belediyespor’u yenerek ligde yeni bir sayfa açmayı amaçlıyor. Teknik Direktör İsmail Kartal da futbolcularını sık sık uyararak, Denizli deplasmanından kayıpsız dönmenin planlarını yapıyor. Turgutlu ve Alanyaspor maçlarının geride kaldığını ve önlerine bakmaları gerektiğini belirten teknik patron İsmail Kartal, “Denizli deplasmanında yeni bir sayfa açacağız. Konya’ya üç puanla dönerek, taraftarımızı ve camiamızı sevindireceğiz” diye konuştu.
Ligin uzun bir maraton olduğunu vurgulayan Teknik Direktör İsmail Kartal, “Daha önümüzde uzun bir maraton var. Lig yeni başladı ve bu puan kayıplarının illaki telafisi olacaktır. Alanya yenilgisini kafamızdan atarak bugün deplasmanda oynayacağımız Denizli Belediyespor maçına konsantre olduk. Asıl bundan sonra bizim için zorlu bir maraton başlıyor. Önümüzdeki haftalar kupa maçı dahil 5-6 tane maç oynayacağız. Bu zorlu virajı en az kayıpla atlatırsak, önümüzü daha rahat göreceğiz” dedi. Başkan Yavuz Erence de iki maçtır şanssızlık yaşadıklarını belirterek, “Denizli deplasmanından 3 puanla dönerek, üzerimizdeki şanssızlığı atacağımıza inanıyorum” dedi.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise galibiyetten umutlu olduklarını ve rakiplerini yenerek lige yeni başlayacaklarını ifade etti. Erence, “ Biz geride kalan iki maçı da unuttuk. Artık önümüze bakıyoruz. Lig uzun bir maraton. Şekerspor olarak lig bizim için yeni başlıyor. Denizli Belediyespor’u sahasında yenerek yepyeni bir sayfa açmak istiyoruz. Takımımız çok genç bir kadrodan oluşuyor. Buradan alınacak galibiyet genç oyuncularımıza doping etkisi yaratacaktır. Oyuncularımızın çok hırslı ve genç olmaları bazı durumlarda dezavantaj oluyor. Ancak bu deplasmandan alacağımız bir galibiyet Şekerspor’un kendine gelmesi demektir. Konuşmamın başında da belirttiğim gibi lig çok uzun bir maraton illaki böyle sonuçların olması doğal. Takım olarak bütün maçlarımıza kazanmak için çıkıyoruz. Bu zamana kadar böyle oldu. Bundan sonra da böyle olacaktır. Taraftarlarımızı bu hafta alacağımız galibiyetle sevindireceğiz. Rakibimizin de henüz puanı bulunmuyor. İki maçını da kaybetti. Onlarda bu maça bizim gibi çıkış maçı olarak bakıyor. İki takım içinde zor maç olacağı aleni bir şekilde ortada. Fakat rakiplerimizin konumu ne olursa olsun bizim antrenmanlarımız ve felsefemiz maçlara göre değişiklik göstermiyor. Tüm antrenmanlarımıza ve maçlarımız kazanma felsefesi ile çıkıyoruz.” diye konuştu  

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri