Şekerspor Denizli Belediye önünde

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Ligin 14. haftasında bugün kendi saha ve seyircisi önünde Denizli Belediyesporu konuk ediyor.
Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak olan zorlu mücadele saat 13.30’da başlayacak. Lig’in zirvesi için emin bir adım daha atmak isteyen temsilcimizin Denizli önünde vereceği mücadeleyi Trabzon Bölgesi hakemlerinden Yalçın Köroğlu yönetecek. Köroğlu’nun yardımcılığını Halil Kurt ve Samet Çiçek yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Volkan Şeker.
Lig’in 3. haftasında deplasmanda karşılaştığı ve 1-1 berabere kaldığı Denizli Belediyespor’u taraftarlarının önünde mağlup etmenin hesaplarınız yapan yeşil-beyazlılarda sakat ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Kırmızı kart cezalısı durumunda olan ve geçtiğimiz hafta deplasmanda oynanan Alanyaspor maçında cezasını tamamlayan kaleci Ziya, teknik adam Altıparmak’ın görev vermesi halinde Denizli Belediyespor karşısında forma giyebilecek. Öte yandan temsilcimizde Engin ve Şinasi sarı kart sınırında bulunuyor. Tecrübeli futbolcular bu maçta kart gördüğü takdirde ligin 15. haftasında oynanacak olan Eyüpspor maçında forma giyemeyecek.
Zorlu maç öncesinde Şekerspor 3 galibiyet 7 beraberlik ve 2 yenilgi ile 16 Puan topladı. Yeşil-beyazlılar haftayı 4. sırada tamamladı. Rakip Denizli Belediyespor’un ise 12 maçta 2 galibiyet 4 beraberlik ve 6 yenilgisi bulunuyor. Kırmızı-beyazlı ekip 10 puanla 10. sırada yer alıyor. Yeşil-beyazlıların hedefi iç sahadaki galibiyet serisine bir yenisini eklemek. Şekerspor son haftalarda yakaladığı çıkışını devam ettirmek istiyor. Yaşadığı teknik direktör değişikliği ile çıkış yakalayan Konya Şekerspor Mehmet Altıparmak ile çıktığı maçların 4’ünü de kazandı. Son olarak ise Alanya deplasmanına giden yeşil-beyazlı ekip karşılaşmadan beraberlikle ayrıldı. Altıparmakla maç kaybetmeyen Şekerspor bu durumu devam ettirmek istiyor.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, bugün kendi saha ve seyircileri önünde oynayacakları Denizli Belediyespor maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmediklerini söyledi. Geçtiğimiz hafta Alanya maçında iyi bir futbol ortaya koyduklarını ancak gol yolarında şanssız olduklarının altını çizen Altıparmak; “Bu maçtan alacağımız skorla bu şanssızlığımızı da kırmak istiyoruz. Taraftarlarımızın önünde kazanarak onlara galibiyet armağan etmeyi ve ligdeki çıkışımızı sürdürmeyi düşünüyoruz. Rakibimiz Denizli Belediyespor, ligin alt sıralarında kurtulmanın hesaplarını yapıyor. Bizde zirveden kopmamak için mücadele ediyoruz. O açıdan bakıldığında her iki ekip içine oldukça zor bir karşılaşma olacak. Ancak biz rakibimizin durumu ile ilgilenmiyoruz. Bizin için önemli olan hedeflediğimiz yere ulaşabilmek. Bunu başarmak içinde mutlak galibiyetle ayrılmamız gereken bir maça çıkacağız. Kazanmak için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtacağız” dedi.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise Denizli Belediyespor’u evine eli boş göndermek istediklerini söyledi. Taraftarlarının desteği ile başarılı olacaklarına inandıklarını belirten Erence; “Bu zorlu maçta taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Onların desteği ile daha da başarılı olacağımızdan emin olsunlar.  Konya Şekerspor’u güzel günler bekliyor. Konyalı futbolseverlerin verdiği destek sürdükçe, çok daha iyi sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Biz oyuncularımızın her istediğini yerine getiriyoruz, onlardan başarı beklemek de hakkımız. Denizli Belediyespor maçını kazanarak çıkışımızı devam ettireceğiz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri