Şekerspor Çanakkaleyi ağırlıyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 33. haftasında bugün Çanakkale Dardanelsporu konuk edecek
Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak olan karşılaşma saat 15.30’da başlayacak. Zirve için mücadele eden Şekerspor’un ligde kalma hesapları yapan Çanakkale Dardanelspor karşılaşmasını İzmir bölgesi ulusal hakemlerinden Volkan Alabaş yönetecek. Alabaş’ın yardımcılığını Sezgin Çınar ve İbrahim Bozbey yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Baran Eraslan. Karşılaşmanın hakemi Volkan Alabaş, yeşil-beyazlıların bu sezon 3. maçını yönetecek. Şekerspor Alabaş’ın düdük çaldığı karşılaşmalarda Balıkesirspor’u deplasmanda 4-1, Pendikspor’u deplasmanda 4-2 mağlup etmişti.
Ligin son iki maçına 64 puanla 2. sırada giren yeşil-beyazlılar, kendi saha ve seyircisi önünde kazanarak şampiyonluk yarışında Elazığ’ın mağlup olmasını bekleyecek. Son iki haftaya 68 puanla lider giren Elazığ ise 33. haftada kendi saha ve seyircisi önünde Şanlıurfaspor’u konuk edecek. Elazığspor, 7. sırada bulunan Şanlıurfa’dan 1 puan aldığı takdirde, 2010-2011 futbol sezonunun şampiyonu olmayı garantileyecek ve Bank Asya 1. Ligi’ne kırmızı gruptan çıkan takım olacak. Şekerspor ise Bank Asya şansını Play-Off’ta sürdürecek.
Konyalı teknik adam Yavuz İncedal’ın öğrencilerini konuk edecek olan Konya Şekerspor, bir taraftan alacağı galibiyetle umutlarını son haftaya taşımanın hesaplarını yaparken diğer taraftan da Çanakkale Dardanelspor’dan rövanşı almak istiyor. Yeşil-beyazlılar ligin ilk maçında 29 puanla ligin son sırasında yer alan Dardanelspor’a Çanakkale’de 2-0 mağlup olmuştu.
Yeşil-beyazlı temsilcimiz Şekerspor’da son hafta ve olası Play-Off maçları öncesinde sarı kart alarmı verildi. Zorlu periyot öncesinde temsilcimizde 7 futbolcu ceza sınırında bulunuyor. Şekerspor’da Erman Özcan, Gürsel Yaprakçı, İshak Çakmak, Muhammet Reis, Ömer Ali Şahiner, Sedat Yeşilkaya ve Serdar Akdoğan sarı sınırında bulunan isimler. Başarılı futbolcular Çanakkale maçında kart gördükleri tekdirde ligin son haftasında oynanacak olan Ofspor maçında forma giyemeyecekler. Futbolcular teknik heyetten Çanakkale Dardanel maçında kart görmemeleri konusunda uyarı aldılar. Temsilcimizde Dardanel maçı öncesinde sakat ve cezalı futbolcu bulunmuyor. Ayrıca Cafercan Aksu 2. Ligde gol krallığında 3. sırada yer alıyor. Cafercan attığı 15 golle Kırmızı Grupta ise zirvede yer alıyor. Takımın en fazla gol atan oyuncusu olan Cafercan’ı 7 golle Erman Özcan ve Murat Dilek takip ediyor.  Takımın diğer golcüleri ise 6 golle Muhammet Reis ve 5’er golle Ömer Ali Şahiner ve Ömer Yalçın. 
2. LİG LİG’DE 33. HAFTA MAÇLARI BUGÜN
Öte yandan Spor Toto 2. Lig’e beyaz ve kırmızı gruplarda bugün oynanacak 33. hafta maçlarıyla devam edilecek. Program şöyle: Beyaz Grup: 15.30 Turgutluspor-Çorumspor (Turgutlu 7 Eylül) 15.30 Alanyaspor-Adıyamanspor (Alanya Milli Egemenlik) 15.30 Sarıyer-Mardinspor (Gebze - Cezalı) 15.30 BUGSAŞ Spor-Hacettepe (Yenikent ASAŞ) 15.30 İskenderun Demir Çelikspor-Beypazarı Şekerspor (İskenderun 5 Temmuz) 15.30 Yeni Malatyaspor-Gebzespor (Malatya İnönü - Seyircisiz) 15.30 Bozüyükspor-Bandırmaspor (Bozüyük) 15.30 Göztepe-Çankırı Belediyespor (İzmir Atatürk) 15.30 Akçaabat Sebatspor-Körfezspor (Akçaabat Fatih).
Kırmızı Grup:  15.30 Pendikspor-Ofspor (Pendik) 15.30 1461 Trabzon-Tarsus İdmanyurdu (Ahmet Suat Özyazıcı) 15.30 Kocaelispor-Belediye Vanspor (İsmetpaşa) 15.30 Tokatspor-Sakaryaspor (Gaziosmanpaşa) 15.30 Pursaklarspor-Eyüpspor (Cebeci İnönü) 15.30 Fethiyespor-Adana Demirspor (Fethiye) 15.30 Konya Torku Şekerspor-Dardanelspor (Recep Konuk Spor Tesisleri) 15.30 Balıkesirspor-Türk Telekomspor (Balıkesir Atatürk) 15.30 Elazığspor-Şanlıurfaspor (Elazığ Atatürk).
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri