Şekerspor Belediye Vanspor önünde

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, bugün deplasmanda Belediye Van ile karşı karşıya gelecek
Karşılaşma saat 13.30’da Van Atatürk Stadı’nda oynanacak. Şekerspor’un zirve, Belediye Vanspor’un ise ligde kalma mücadelesi vereceği zorlu karşılaşmayı İzmir Bölgesi üst klasman hakemlerinden Hüseyin Sabancı yönetecek. Sabancı’nın yardımcılığını Cevdet Kömürcüoğlu ve Ahmet Şimşek yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Serkan Özkan.
Konya Torku Şekerspor’da uzun süredir sakatlığı süren Bahadır’ın tedavisi İzmir’de sürerken, sarı kart cezalısı olan Süleyman ve dizinden sakatlanan Sedat, Belediye Van maçında forma giyemeyecek. Kart cezalarını tamamlayan Cafercan ve Erman bu maçta görev verilmesi halinde oynayabilecek. Ligin alt sıralarında kümede kalma mücadelesi veren Belediye Vanspor 23 puanla 15. sırada yer alıyor.  Van ekibini 22 puanla Tarsus İdmanyurdu 20 puanla Ofspor ve son sırada bulunan Dardanelspor yer alıyor.  Grubun üstünde yaşanan Elazığspor, Torku Şekerspor çekişmesi aşağıda 5-6 takım arasında devam ediyor. 
Kasabın et, koyunun can derdinde olduğu maçı kazanarak lider Elazığspor’u takibe ve şampiyonluk iddiasına devam etmek isteyen yeşil-beyazlıların tek düşüncesi galibiyet. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta sezonun ilk yarısında evinde oynadığı maçta rakibiyle berabere kalarak iki puan kaybeden temsilcimiz, bu kez puan kaybetmek istemiyor. Elazığspor’un üst üste iki hafta yenilmesiyle birlikte, kendisi de üst üste kazanarak rakibini yakalayan Konya Torku Şekerspor teknik direktörü Kadir Özcan, “Bizim için zayıf güçlü rakip diye bir şey yok. Her rakibimiz tehlikeli, üstelik Belediye Van konumu itibariyle çok daha tehlikeli. Başlama vuruşundan itibaren tedbiri elden bırakmayacağız. Kendimiz gibi oynarsak, galip geliriz. Futbolcularıma sonuna kadar güveniyorum. Eksik oyuncularımız var, ancak yerlerine oynayacak arkadaşlarımız da onları aratmaz. Bank Asya 1. Lig’e yükselmek uzak ihtimal değil. Yeter ki dikkatli olalım” ifadelerini kullandı.
Öte yandan Spor Toto 2. Lig’e Kırmızı Grup’ta 23. hafta karşılaşmalarının oldukça çekişmeli geçmesi bekleniyor. Tamamı bugün saat 13.30’da başlayacak maçların program şöyle: Pendikspor-Balıkesirspor (Pendik) Belediye Vanspor-Konya Torku Şekerspor (Van Atatürk) Ofspor-Sakaryaspor (Of İlçe) Eyüpspor-Tokatspor (Eyüp) Pursaklarspor-Elazığspor (Cebeci İnönü) Fethiyespor-1461 Trabzon (Fethiye İlçe) Türk Telekomspor-Tarsus İdmanyurdu (Ankara Türk Telekom) Dardanelspor-Şanlıurfaspor (Çanakkale 18 Mart) Adana Demirspor-Kocaelispor (Adana 5 Ocak)
Konya Torku Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, bugün oynayacakları belediye Vanspor maçını kazanarak 3’te 3 yapmayı hedeflediklerini söyledi. Fethiye ve Pendik maçlarında aldıkları galibiyetlerle moral bulduklarını ifade eden Erence; “Van maçını da kazanarak bu galibiyetleri taçlandırmak ve iyi bir seri yakalamak istiyoruz. Biz zirve için mücadele ediyoruz. Rakibimiz ise ligde kalma mücadelesi veriyor. Bu açıdan bakıldığında her iki ekip içinde oldukça zorlu bir mücadele olacak. Biz rakibimizin durumuna bakmadan evimize galibiyetle dönmek ve zirve yarışımızı sürdürmek istiyoruz. İnşallah zorla doksan dakika sonunda gülen taraf biz oluruz” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri