Şekerspor başkan Erenceyi bekliyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, 2011 ve 2012 futbol sezonunu, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadığı Tokatspor maçı ile noktaladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, 2011 ve 2012 futbol sezonunu, geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda oynadığı Tokatspor maçı ile noktaladı. Geçtiğimiz sezonda yeni bir kadro ile mücadele eden ve beklenileni veremeyen Şekerspor’da yeni sezon hazırlıkları önümüzdeki günlerde başlayacak.

Şekerspor’da artık tüm hesaplar gelecek sezon için yapılacak. Bu yıl aradığı başarıyı yakalayamayan zirve yarışının uzağında kalarak ligi orta sıralarda tamamlayan yeşil-beyazlılarda belirlenecek hedef doğrultusunda transfer çalışmaları yapılacak.

Sezon sonuna kadar sözleşme yapılan Teknik Direktör Mustafa Çapanoğlu’nun takımda kalıp kalmayacağı da belirsiz. Yurt dışında bulunan Başkan Yavuz Erence’nin dönüşü beklenirken, yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından kollar sıvanacak. İlk planda teknik direktör sorununun çözüleceği ve Mustafa Çapanoğluyla yola devam edip edilmeyeceğinin karara bağlanacağı öğrenilirken, teknik direktör sorunun çözülmesinin ardından takımda kalması düşünülen futbolcularla masaya oturulacak. Belirlenecek hedefe göre ise dış transfer çalışmaları yapılacak. Yönetimin, Konyaspor’un ligdeki durumuna göre hareket etmeyi planladığı kulüpten sızan bilgiler arasında.

Öte yandan 2. Lig Beyaz Grup’ta 2011-2012 futbol sezonu bu hafta sona erecek. Yeşil-beyazlıların bu sezon en istikrarlı ismi Ömer Ali Şahiner oldu. Genç yetenek, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta bu sezon 30 maçta forma giydi. Başarılı futbolcu Fenerbahçe ve Konyaspor karşılaşmaları olmak üzere 2 kez de Türkiye Kupası’nda oynadı. Ayrıca Ömer Ali 2012 yılında U 19 Avrupa Şampiyonası 2011 finallerinde 3 kez milli formayı giyme şansı buldu. Ortaya koyduğu performans ve istikrarlı görüntüsü ile Şekerspor’un vazgeçilmezleri arasında yer alan Ömer Ali Şahiner, bir diğer taraftan da centilmen görüntüsü ile tüm sevenlerinin takdirini kazandı. Ömer Ali bu yıl, Pendikspor, Yeni Malatyaspor, Pendikspor ve Turgutluspor olmak üzere 4 maçta sarı kart gördü. Bütün bir sezon boyunca hiç kırmızı kart görmeyen Ömer Ali, sadece bir maçta kart cezalısı olarak forma giymedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 31. hafta maçları tamamlandı. Sezonun bitimine 1 hafta kala grupta şampiyonluğunu ilan eden Şanlıurfaspor, TFF 1. Lig’e yükseldi. Ayrıca Çorumspor ve Kocaelispor’un ligden düşmesi kesinleşirken, düşecek son takım gelecek hafta belli olacak. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un 33. haftasında alınan sonuçlar ve 34. haftanın programı ise şöyle:  Tokatspor 1-0 Konya Torku Şekerspor Gaziosmanpaşa 4-2 Ofspor Diyarbakırspor 1-1 Pendikspor Balıkesirspor 0-0 Bugsaş Spor Yeni Malatyaspor 4-1 Bozüyükspor Altay 1-1 Turgutluspor Kocaelispor 3-2 Tepecikspor İskenderun Demir Çelikspor 0-2 Şanlıurfaspor 34. Hafta maçları: Çorumspor-İskenderun Demir Çelikspor Şanlıurfaspor-Kocaelispor Tepecikspor-Altay Turgutluspor-Yeni Malatyaspor Bozüyükspor-Balıkesirspor Bugsaş Spor-Diyarbakırspor Pendikspor-Gaziosmanpaşa Ofspor-Tokatspor.

SPOR SERVİSİ

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri