Şekerspor Balıkesiri bekliyor

Spor Toto İkinci Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor ligin 30. haftasında yarın kendi saha ve seyircisi önünde lig ikincisi Balıkesirsporu konuk edecek
Karşılaşmanın hazırlıklarını dün yaptığı tek idmanla tamamlayan yeşil-beyazlılar, bugün Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek ve yapacağı ter idmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Lig’in kalan haftalarında prestij mücadelesi verecek olan yeşil-beyazlıların tek hedefi taraftarlarının önünde kazanmak. Ayrıca Konya Şekerspor, şampiyonluk mücadelesi veren Balıkesirspor karşısında üç puan almak ve ilk yarıda elde edilen skorun rövanşını almak istiyor. Lig’in 13. haftasında Balıkesir’de oynanan maçta yeşil-beyazlılar, 4-0 mağlup olmuştu.
Bir taraftan şampiyonluk mücadelesi veren Balıkesirspor, diğer taraftan ligi moralli bitirmenin hesaplarını yapan Şekerspor’un yarın oynayacağı maçı Sakarya bölgesi üst klasman hakemlerinden Fethi Serkan Koçak yapacak. Koçak’ın yardımcılığını Mehmet Sinan Akgül ve Çağlar Mehmet Uludağ yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yavuz Bahadır Ordu. Şekerspor ile Balıkesirspor arasında oynanacak zorlu karşılaşmada görev yapacak olan hakem Fethi Serkan Koçak, yeşil-beyazlıların daha önce iki maçını yönetti. Şekerspor, Koçak’ın düdük çaldığı maçlardan ilkinde Şanlıurfaspor’u 2009 yılında 3-2 mağlup ederken, ikincisinde ise Tarsus İdman Yurdu’na 2011 yılında 1-0 mağlup oldu.
Hazırlıklarına galibiyet parolası ile tamamlayan yeşil-beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor. Geçtiğimiz hafta içinde kadro dışı bırakılan ve teknik heyet ve yönetim kurulu tarafından affedilen Hasan Erbay ve Ertan Koç, Altay ve Malatya maçlarında yerlerini almıştı. Bu futbolcular teknik heyetin görev vermesi halinde Balıkesir karşısında da forma şansı bulabilecek. Ayrıca süresiz kadro dışı bırakılan bir başka futbolcu Tanju Yavuz ise takımla birlikte antrenmanlarına devam ediyor. Tanju, yönetim ve teknik heyet tarafından affedildiği takdirde Balıkesir maçında forma giyebilecek. Öte yandan geçtiğimiz günlerde kadro dışı bırakılan futbolcular, İlkay Margılıçlı, Murat Dilek, Necati Yılmaz ve Erkam Reşmen’in sözleşmeleri de fes edildi.
Spor Toto 2. Lig’e 30. hafta maçları bugün oynanacak tek maçla başlayacak. Tamamı saat 14.30’da başlayacak 2. Lig’de 30. hafta maçlarının programı şöyle: Beyaz Grup Ofspor-Yeni Malatyaspor (Of İlçe) Yarın: Tepecikspor-Şanlıurfaspor (Tepecik Belediye) BUGSAŞ Spor-Kocaelispor (Yenikent ASAŞ) Konya Torku Şekerspor-Balıkesirspor (Recep Konuk Spor Tesisleri) Tokatspor-Diyarbakırspor (Tokat Gaziosmanpaşa) Turgutluspor-Çorumspor (Turgutlu 7 Eylül) Pendikspor-Altay (Pendik) Bozüyükspor-İskenderun Demir Çelikspor (Bozüyük İlçe) Kırmızı Grup Yarın: Adıyamanspor-Denizli Belediyespor (Adıyaman Atatürk) Altınordu-Fethiyespor (Buca İlçe) Bandırmaspor-Alanyaspor (Bandırma 17 Eylül) Çankırıspor-Sarıyer (Çankırı Atatürk) Eyüpspor-Kırklarelispor (Eyüp) Körfez Futbol Kulübü-Beypazarı Şekerspor (İsmetpaşa) Kızılcahamamspor-Ünyespor (Kızılcahamam İlçe).
BURAK TAŞPINAR
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri