Şekerspor Ankara seferinde

TFF 2. Lig 3. grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor klasman grubunun son maçında yarın Türk Telekomspor ile karşılaşacak.
Ankara’da oynanacak olan maçtan alacağı üç puanla klasman grubunu galibiyetle bitirmenin hesaplarını yapan Şekerspor, dün yaptığı çift idmanla Telekom maçının hazırlıklarını tamamladı. Mersin İdmanyurdu maçından sonra üst üste oynadığı 4 karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak muhteşem bir seri ve moral yakalayan yeşil-beyazlılar zorlu Telekomspor maçı için Ankara’ya bugün öğleden sonra hareket edecek. Bugün sabah yapacağı ter idmanının ardından Ankara’ya hareket edecek yeşil-beyazlılarda Kırşehirspor maçında dizine darbe alan son haftaların formda ismi Faruk’un Telekomspor maçında forma giyip giymeyeceği maç saatinde belli olacak. Temsilcimizde her hangi bir eksik bulunmuyor.
Mersin İdmanyurdu maçı ile başlayan çıkışını Yeni Kırşehirspor karşısında da sürdüren Konya Şekerspor 5 maçta 13 puan toplamasını bildi. Yükselme grubuna çıkma şansını yitiren yeşil-beyazlı ekip klasman grubunu lider bitirerek Play-Oflara kalmanın planlarını yapmaya başladı. Bu hafta oynanacak Telekomspor maçından sonra sıralamada ilk iki basamakta yer alan takımlar yükselme grubuna çıkacak. Kalan takımlar ise aynı puanla lige devam edecek. Şekerspor da haftayı galibiyetle kapatarak klasmana avantajlı şekilde devam etmek istiyor. Lig sıralamasında 4. sırada yer alan yeşil-beyazlı ekip ilk iki takımın grubu terk etmesinden sonra ikinci sıraya yerleşecek. Zeytinburnuspor ile arasında 3 puan fark bulunan Konya Şekerspor Telekomspor maçını kazanarak liderlik yarışından kopmamak istiyor. Deplasmanda oynayacağı zorlu Türk Telekomspor deplasmanından sonra devre arasına girecek olan yeşil-beyazlı ekip 2. devre hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek.
Konyaspor’dan büyük umutlarla Şekerspor’a transfer edilen ancak sezon başında geçirdiği sakatlık sonrası hiçbir resmi maçta forma giyemeyen Muhammet Akıncı ile Şekerspor kulübü yollarını ayırmak üzere. Aylar süren sakatlığı bir türlü geçmeyen kamuoyunda hakkında “gidecek mi, kalacak mı” tartışmaları çıkan Muhammet’in kadroda düşünülmeyeceği, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın bu oyuncuyu takımda görmek istemediği kaydedildi. Yönetime önümüzdeki hafta bu konuda bir rapor sunacak Kartal, Muhammet’in kulüp bulmasını isteyecek. Devre arasında 18 kişilik kadrodan hiçbir oyuncusu ile yollarını ayırmayı düşünmeyen İsmail Kartal’ın maç eksiklerine rağmen Uğur ve Ferdi’yi ısrarla istediği belirtildi. Kartal, bu oyuncuların maç eksiklerinin problem olmadığını, her iki oyuncunun devre arasında takıma hazır hale geleceğini söyledi.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, zorlu Ankara deplasmanına mutlak galibiyet için gideceklerini söyledi. Haftalardır kaliteli bir futbol ortaya koyduklarını ve aldıkları sonuçlarla da çok iyi bir çıkış yakaladıklarını ifade eden Kartal; “Klasman grubunun son maçını da kazanarak devre arasına galibiyetle girmek istiyoruz. Haftalardır oynadığımız futbol ve aldığımız sonuçlarla kazandığımız morali bu maçta da sahaya yansıtacağımızı ve evimize üç puanla döneceğimizi düşünüyorum. Benim bu konuda futbolcularıma olan güvenim tam. Elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtarak istediğimizi alacağımız düşünüyorum. Ayrıca bu zorlu karşılaşmanın ardından ikinci yarıya çok daha iyi bir ekip ile girebilmek için çalışmalarımıza ara vermeden başlayacağız. Daha kaliteli bir Şekerspor’u tüm camiamıza izlettirmek için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri