Şekerspor 9. sıraya çıktı

Konya Şekerspor, taraftarlarına Gaziosmanpaşa galibiyeti ile veda etti

Konya Şekerspor, taraftarlarına Gaziosmanpaşa galibiyeti ile veda etti. Lig’in son haftasında deplasmanda Tokatspor ile karşı karşıya gelecek olan temsilcimizin tek hedefi evine kazanarak dönmek

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 32. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Gaziosmanpaşaspor ile karşı karşıya geldi. 2011-2012 futbol sezonunda taraftarlarının önüne son kez çıkan Konya Şekerspor, kendisi gibi orta sıralar için mücadele eden rakibini 2-1 mağlup etmeyi başardı. yeşil-beyazlılar aldığı bu galibiyetle puanını 44’e çıkardı ve ligin 9. sırasına yükseldi. Gaziosmanpaşa ise 43 puanda kaldı ve ligin 11. sırasında yer aldı.

Ligin 34. ve son haftasını bay geçecek olan Şekerspor, 33. haftada ligde kalma mücadelesi veren Tokatspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Aldığı galibiyetle moral bulan Şekerspor, dünü izinli geçirdi. Bugün Tokat maçının hazırlıklarına başlayacak olan yeşil-beyazlılar, zorlu rakibi karşısında ligi galibiyetle bitirmenin hesaplarını yapıyor. Şekerspor’da önemli bir eksik bulunmuyor.

Öte yandan bitime iki hafta kalan ligin şampiyonunun ve ligden düşen son takımın henüz belli olmadığı 32. haftada birbirinden zorlu karşılaşmalar oynandı. Grup’ta liderliğini devam ettiren Şanlıurfaspor, evinde ağırladığı Çorumspor’u 3-1 mağlup etti ve 69 puanla zirvedeki yerini korudu. Urfa temsilcisini yakından takip eden Balıkesirspor ise Pendikspor’u deplasmanda 3-1 mağlup etti ve 66 puanla takibini sürdürdü. 3. sıradaki Bozüyükspor ise Altay’ı kendi sahasında 4-0 yendi ve 64 puanla yerini korudu.

Lig’in alt sıralarında ise son iki haftaya girilirken Diyarbakırspor ile Tokatspor arasındaki yarış devam etti. Tokatspor’un maç yapmadan kapattığı haftada Diyarbakırspor, Ofspor ile 1-1 berabere kalarak aradaki puan farkını açma fırsatını geri tepmiş oldu. Diyarbakır, puanını 24’e çıkartırken ligin 14. sırasındaki yerini korudu. Tokatspor ise 22 puan ve 15. sırada kaldı ve ligde kalma umutlarını son iki haftaya taşıdı. 33. haftada Diyarbakırspor, kendi evinde Pendikspor ile karşılaşacak. Tokatspor ise yine kendi evinde temsilcimiz Konya Şekerspor’u ağırlayacak.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta 32. hafta maçlarında alınan sonuçlar ve 33. haftanın programı ise şöyle: Şanlıurfaspor 3-1 Çorumspor, Tepecikspor 3-2 İskenderun Demir Çelikspor, Turgutluspor 9-1 Kocaelispor, Bozüyükspor 4-0 Altay, Bugsaş Spor 2-1 Yeni Malatyaspor, Pendikspor 1-3 Balıkesirspor, Ofspor 1-1 Diyarbakırspor, Konya Torku Şekerspor 2-1 Gaziosmanpaşa. 33. hafta programı: Tokatspor-Konya Torku Şekerspor, Gaziosmanpaşa-Ofspor, Diyarbakırspor-Pendikspor, Balıkesirspor-Bugsaş Spor, Yeni Malatyaspor-Bozüyükspor, Altay-Turgutluspor, Kocaelispor-Tepecikspor, İskenderun Demir Çelikspor-Şanlıurfaspor.

BURAK TAŞPINAR

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri