Şekerspor 4. sıraya çıktı

Konya Şekerspor, hafta sonu evinde ağırladığı Pendiksporu 2-0 mağlup etti. Bu galibiyetle sezonun ilk üç puanını hanesine yazdıran Şekerspor, puanını 4e çıkardı ve 4. sıraya yükseldi

Konya Şekerspor, hafta sonu evinde ağırladığı Pendikspor’u 2-0 mağlup etti. Bu galibiyetle sezonun ilk üç puanını hanesine yazdıran Şekerspor, puanını 4’e çıkardı ve 4. sıraya yükseldi

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden temsilcimiz Konya Torku Şekerspor sezonun 2. hafta maçında evinde Pendikspor’u konuk etti. Ligi 1 puanla başlayan yeşil-beyazlılar, kendi saha ve seyircisi önünde oynadığı futbolla göz doldururken üç puanı da hanesine yazdırdı. Ligin ilk haftasında Tokat’ı 5-1 mağlup eden Pendik karşısında mücadeleci görüntüsü ve aldığı net skorla dikkat çeken yeşil-beyazlılar, gelecek için de umut verdi. Temsilcimiz bu galibiyetle 4 puanla 4. sırada yer alırken, Balıkesirspor ve Bozhüyükspor 6 puanla ilk iki sırayı paylaştı. Altay ise 4 puan ve averajla 3. sırada yer aldı.

 

ALTINAY: DAHA DA İYİ OLACAĞIZ

 

Pendikspor galibiyeti sonrası basına açıklamalarda bulunan Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay, ilerleyen haftalyarda daha iyi olacaklarını ifade etti. Altınay, “Bu gün sahada geçtiğimiz sezondan sadece 3 futbolcumuz vcardı sahada. Ben bunu geçtiğimiz hafta oynadığımız Ofspor maçı ardından da söyledim, her hafta üstüne koyarak yolumuza devam edeceğiz. Gerçekten her hafta üstüne koyarak devam edeceğimize inanıyorum. Oyunun belki ilk 15 dakikasında 3 – 0 öne geçebilirdik, ancak bireysel hatalar nedeniyle golü bulamadık. Ama gol geldikten sonra daha iyi oynamaya başladık. İkinci yarı ve ilk yarının son 15 dakikasında Pendikspor’un doldur boşalt sistemline geçmesi arkadaşlarımızın skoru koruma iç güdüsünü canlandırdı. Ancak 2. golün gelmesiyle daha da rahatladık. Daha farklı bir skorda olabilirdi bugün. Fakat ilerleyen haftalarda takımımızın daha iyi futbol oynayacağı kanısındayım. Hepsine çok teşekkür ederim.” dedi.  

 

Yeşil beyazlılarda Kaptan Murat Dilek ise maçın kendilerine adına önemli olduğunu belirterek, sahadan galip ayrılmaları gerektiğini ve bunu başardıkları için mutlu olduklarını söyledi. Murat, “Bizim için bu maç sahamızdaki ilk maç olması nedeniyle çok önemliydi. Taraftarımız bizi merak ediyordu. Daha önce söylemiş olduğumuz arkadaşlığımızın iyi olma durumu lafta kalmaması için bu gün bunu sahada göstermemiz gerekiyordu. Bu gün bunu fazlasıyla gösterdik diye düşünüyorum. Rakibimiz oyun oynatmamaya çalışırken, biz ısrarla mücadele ettik ve iyi bir oyun sergiledik ve kazandık.” şeklinde konuştu.  

 

Kaptan saha içinde son 10 dakikada yaşanan gerginlikler için ise şunları ifade etti, “Yenilginin psikolojisi ile rakip takım biraz gerildi. Bizi rahatsız etmeye çalıştılar. Belki bunu normal karşılamak lazım ama onları boşta bırakmamak lazım. Biz kavgasıyla, dövüşüyle, mücadelesi ile bir takımız. Sonuna kadar da böyle devam edecek inşallah, hedefe ulaşacağız.” Konya Torku Şekerspor’un ikinci golünü kaydeden ve maçın skorunu belirleyen Kenan Karışık maç sonu şunları söyledi, “İkinci golü attım ama bu bana has bir durum değil. Başka bir arkadaşımızda atabilirdi. Kaptanımızın da dediği gibi iyi bir arkadaşlığımız var. Takımımızın büyük oranı değişti, bende yeni gelen isimlerden bir tanesiyim. Ancak bu yakaladığımız arkadaşlığın bizi şampiyonluğa taşıyacağına inanıyorum.”

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri