Şekerspor 2. hazırlık sınavında

TFF 2. Ligde mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Antalya kampı çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz gün oynadığı ilk hazırlık maçında Körfez Belediyespora 1-0 mağlup olan temsilcimiz ikinci hazırlık karşılaşmasını Bugün Karabükspor
Uğur transferi için Konyasporlu yöneticilerden günlerce haber bekleyen Şekerspor yönetimi bu transferden sonra adeta şaha kalktı. İlk yarıyı 18 kişilik kadro ile kapatan yönetim, Teknik Direktör İsmail Kartal’ın raporu doğrultusunda tam 8 oyuncuya imza attırdı. Ferhat Yayla (sol bek), Emrehan Ceylan (kaleci), Şinasi Ev (forvet) ve Murat Yılmaz (sol açık) Hakan Turhan (Stoper) Yeşil-beyazlı yönetim, son olarak Fenerbahçe alt yapısında mücadele eden kaleci Ali Melih Özçelik ve Denizlispor’un forveti İlkay Demir’i renklerine bağladı. Transferde şu ana kadar başarılı hamleler atan ve sorun yaşamayan yönetimin iki ismi daha alarak transfere nokta koyacağı gelen haberler arasında. Ali ve İlkay transferleri ile göz dolduran Şekerspor, takıma kazandırılacak yeni isimler için çalışmalarını büyük bir gizlilikle yürütüyor. Bu oyuncular için bazı Bank Asya takımlarıyla görüşen yönetimin transferleri önümüzdeki günlerde bitirmeyi planlıyor.
CAN PARLAYAN SÜRESİZ KADRO DIŞI BIRAKILDI
Öte yandan Konya Şekerspor’da Can Parlayan, disiplinsiz hareketlerinden dolayı süresiz kadro dışı bırakıldı. Konya Şekerspor’da kiralık olarak forma giyen 23 yaşındaki golcü futbolcu Can Parlayan, teknik heyet tarafından disiplinsiz davranışlarından dolayı süresiz kadro dışı bırakıldı. Kulüp Başkanı Yavuz Erence, teknik heyetin raporu doğrultusunda Can Parlayan’ı disiplinsiz hareketlerinden dolayı kadro dışı bıraktıklarını belirterek, “Bu anlamda kulübün disiplinden taviz vermesi mümkün değildir. Kulübümüz başarıyı en iyi şekilde elde etmelidir. Bu da disiplin çerçevesinde yapılması inancındayız. Şu an için Can Parlayan süresiz olarak kadro dışı bırakılmıştır” dedi. Transfer çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Erence, “Yapmış olduğumuz transferlerle takımımızı güçlendirdik. Geleceğin Konya Şekerspor’unu kuruyoruz. Konya Şekerspor büyük bir kulüp. Transfer çalışmalarını teknik heyetin raporu doğrultusunda yürütüyoruz” dedi.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal ise, yaptıkları hazırlık karşılaşmalarının sonuç açsından bir önemi olmadığını söyledi. Körfez Belediyespor maçında vasatın üzerine çıkamadıklarını ifade eden Kartal; “Takımda eski yeni ve genç futbolcularımıza bu karşılaşmalarda şans vererek onların son durumunu görmeyi hedefliyoruz. Bu açıdan maçlarda aldığımız sonucun bizim için bir önemi yok. Takımı gençleştirmeyi hedefliyoruz. Yeni oluşum içinde olan bir takımın uyumunu sağlamak kolay değil. Ligler başlayana kadar hazır duruma gelmenin mücadelesini veriyoruz. En iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Takımda şu an için bir iki eksik yerimiz var. Bu eksiklerimizi gidermek içinde çalışmalarımızı aralıksız devam ettiriyoruz. İnşallah ligin ses getiren ve zirve hedefinden kopmayan bir takım olacağız” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri