Şekerspor 11. sıraya çıktı

7 haftalık galibiyet hasretini Kocaelispor karşısında aldığı farklı galibiyetle sonlandıran Konya Şekerspor, puanını 9a çıkarttı. Yeşil-beyazlılar aldığı bu galibiyetle 11. sıraya yükseldi

7 haftalık galibiyet hasretini Kocaelispor karşısında aldığı farklı galibiyetle sonlandıran Konya Şekerspor, puanını 9’a çıkarttı. Yeşil-beyazlılar aldığı bu galibiyetle 11. sıraya yükseldi

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 10. haftasında geçtiğimiz hafta sonu Kocaelispor’u ağırladı. Lig’in dibine demir atan Kocaelispor’u 7-0 gibi farklı bir skorla geçen Şekerspor, aldığı bu galibiyetle puanını 9’a çıkartırken puan cetvelinde ise 11. sıraya yükseldi. Bir başka deyişle Şekerspor, 7 haftalık galibiyet hasretine bu maçta son verdi. Ayrıca karşılaşma öncesinde hafta içi idmanda sakatlanan ve sezonu kapattığı bildirilen kaleci Akın’dan yoksun bir kadroyla sahaya çıkan yeşil-beyazlılar yıldız futbolcu Okan Koç ilk kez ilk 11’de sahada yer aldı.

 

Bundan sonraki haftalarda aldığı galibiyetlerin devamını getirerek iyi bir çıkış yakalamak isteyen yeşil-beyazlılar, ligin 11. haftasında İzmir temsilcisi Altay ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Türkiye liglerinin köklü kulüplerinden olan ve Bank Asya 1. Ligi’ne geçtiğimiz sezon veda eden Altay’ın teknik adamı geçtiğimiz sezon Şekerspor’un başında olan Mehmet Altıparmak. Şekerspor zorlu maçın hazırlıklarına moralli bir şekilde başlarken zorlu deplasmandan galibiyetle dönmenin hesaplarını yapıyor. Temsilcimizde Akın dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

 

Öte yandan ligin 10. haftası birbirinden zorlu karşılaşmalara sahne oldu. Hafta öncesinde ligin zirvesinde yenilgisiz liderliğini sürdüren Şanlıurfaspor, ligdeki ilk yenilgisini Bugsaş Spor’dan aldı. Şanlıurfa, Bugsaş’a deplasmanda 2-1 mağlup oldu. Bu yenilgi ile 23 puanda kalan Urfa liderliğini devam ettirdi. Zirve takibini ikinci sıradan devam ettiren Bozhüyükspor, Tepecikspor’u 2-0 mağlup ederek 212 puanla yarışa devam etti. 3. sırada bulunan Balıkesirspor ise Diyarbakırspor’u deplasmanda 3- yendi ve 20 puanla zirveye bir adım daha yaklaştı.

 

Spor Toto 2. Lig’in 10. haftasında alınan sonuçları ve 11. hafta maçları ise şöyle: Konya Torku Şekerspor 7-0 Kocaelispor Ofspor 2-1 İskenderun Demir Çelikspor Pendikspor 2-2 Çorumspor Bugsaş Spor 2-1 Şanlıurfaspor Bozüyükspor 2-0 Tepecikspor Diyarbakırspor 0-3 Balıkesirspor Gaziosmanpaşa 1-1 Yeni Malatyaspor Tokatspor 1-2 Altay. 11. hafta maçları: Tepecikspor-Turgutluspor Şanlıurfaspor-Bozüyükspor Çorumspor-Bugsaş Spor İskenderun Demir Çelikspor-Pendikspor Kocaelispor-Ofspor Altay-Konya Torku Şekerspor Yeni Malatyaspor-Tokatspor Balıkesirspor-Gaziosmanpaşa.

 

BURAK TAŞPINAR

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri