Şekerspor 1-1 üzmeye devam ediyor

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, taraftarlarını ve Konyayı üzmeye devam ediyor.
Lig’e iyi bir başlangıç yapamayan ve ilk 5 haftanın adından 4 puanla 8. durumda yeşil-beyazlılar, 6. hafta karşılaşmasında ligin zirvesinde yer alan Akhisar Belediye Gençlikspor’u konuk etti. Kendi saha ve seyircisi önünde kazanarak moral bulmak isteyen temsilcimizde evdeki hesap çarşıya uymadı. Maçın genelinde geçtiğimiz haftalarda gol yollarında yaşadığı sıkıntıyı çözememiş görünen Şekerspor, uzun süre mağlup götürdüğü karşılaşmadan 1-1’lik beraberlikle ayrıldı.

Recep Konuk Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya her iki takımda oldukça kontrolle başladı. Kendi evinde oynamanın getirdiği avantajı iyi kullanmak isteyen Şekerspor evinde ağırladığı lider Akhisar önünde mutlak galibiyet hesapları ile mücadele etti. Zirveyi bırakmak istemeyen Aksihar Belediye ise oldukça dikkatli bir futbol ortaya koydu. Maçın ilerleyen bölümlerinde taraftarlarının de desteği ile gol arayan Şekerspor ilk ciddi atağında direği geçemedi. 14. dakikada Anıl sağ kanattan taşıdığı topa orta şut karışımı bir vuruş yaptı. Kaleci Ahmet’i zor durumda bırakan meşin yuvarlar üst direkten avuta gitti.

Maçın 18. dakikasında Akhisar gole yaklaştı. Bu dakikada sağ kanattan taşıdığı topu Azmi ortaladı rüzgarın etkisi ile ceza alanına düşen top karambole neden oldu Samet topu son anda kornere gönderdi. 36. dakikada Murat’ın sağ kanattan taşıdığı topu ceza yayı üzerinde Muhammet Reisin önüne bıraktı Muhammet topu avuta attı. 40. dakikada Cafercan sol kanattan topu taşıdı ve ceza yayının önüne ortaladı topla buluşan İshak yerden düzgün bir vuruş yaptı top az farkla avuta gitti. 42. dakikada Cafercan orta alandan kazandığı kendi topuna hareketlendi ceza yayı üzerinden sert vurdu top üstten avuta gitti

Maçın 45. dakikasında konuk ekip üstünlük golünü buldu. Bu dakikada sağ kanattan serbest vuruş kazanan Akhisar’da topun başına geçen Azmi ceza alanına düzgün bir orta yaptı. Ön direkte topa kafasını vuran Erman durumu 1-0’a getirdi. bu aynı zamanda ilk yarının da skoru oldu.

Şekerspor 2. yarıya hareketli başladı ancak ilk 15 dakikalık periyotta etkili ataklar düzenleyemedi. Sağlı sollu ataklarla Akhisar kalesine gitmek isteyen temsilcimiz 1-0’lık skoru korumaya yönelik mücadele eden rakibi önünde aradığı golü bulmakta oldukça zorlandı. Maçın ilerleyen bölümlerinde Akhisar kalesini bunaltan Konya Şekerspor, Serkan’ın ceza alanı içinde topu eliyle kesmesi ile 85. dakikada bir penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Cafercan, durumu 1-1’e getirerek takımını kalan dakikalar için umutlandırdı. Golden hemen sonra Gökhan Caba Tuncay’ı ceza alanı içerisinde düşürdü Akhisar bir penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen Emre vuruşunda Kaleci Ziya gole izin vermedi. üstünlük sağlamak amacı ile baskılı bir oyun tercih eden Şekerspor, geri kalan bölümlerde istediğini alamadı ve sahadan 1-1’lik skorla ayrıldı.

 

STAT: Recep Konuk

HAKEMLER: Mustafa Yılmaz xx, Mehmet Özçalışkan xx, Fevzi Demirhan xx

KONYA ŞEKERSPOR: Ziya xx, Samed x (Dk. 37 Şinasi xx), Gökhan Caba x, Cafercan xx, İshak xx, Murat xx, Muhammet xx, Engin x (Dk. 75 Serkan Silan x), Turgay xx, Ömer Ali x (Dk. 57 Ahmet Turan xx), Anıl xx

AKHİSAR BELEDİYE: Ahmet Altın xx, Erman xx, Hakan xx, Azmi xx (Dk. 84 Ahmet Yararlı x), Doğan xx (Dk. 66 Hasan x), Tuncay xx, Özhan xx (Dk. 75 Emre x), Mustafa xx, Gökhan Dinçer xx, Serkan Yalçın xx, Serkan Gaşi xx

GOLLER: Dk. 45 1 Erman (Akhisar Belediye), Dk. 85 Cafercan (Penaltıdan) (Konya Şekerspor)

SARI KARTLAR: Dk. 18 Engin, Dk. 40 İshak, Dk. 87 Şinasi (Konya Şekerspor), Dk. 20 Doğan, Dk. 26 Serkan Yalçın, Dk. 80 Hakan, Dk. 81 Tuncay, Dk. 90 2 Ahmet Altın (Akhisar Belediye)

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Konya Spor Haberleri