Şeker’in zor virajı

Klasman Grubunda ikinci yarının ilk haftasını maç yapmadan kapatan Şekerspor, bugün Kırıkkalesporu konuk ediyor. Temsilcimizin tek hedefi evinde kazanarak zirve yarışını sürdürmek

TFF 2. Lig 3.Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, grubun 11. haftasında bugün Kırıkkalespor’u konuk edecek. Recep Konuk Tesisleri’nde oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 13:30. Grupta bir maç eksiğiyle 43 puanla ikinci sırada yer alan yeşil-beyazlıların Kırıkkale önünde vereceği zorlu mücadelede Ercan Hellaç, Mehmet Camer Karataş ve Aydın Şengül, hakem üçlüsü görev yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Emre Güzeldere. Evinde mutlak üç puan almanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar zirve için Zeytinburnuspor’un Türk Telekom deplasmanında puan kaybetmesini bekleyecek.

Yeşil-beyazlı temsilcimiz evindeki maçını kazanır, Zeytinburnu da Türk Telekom deplasmanında berabere kalırsa Şekerspor, bitime 8 hafta kala liderlik koltuğuna oturacak. Kırıkkale ile bugün 4.maçına çıkacak yeşil-beyazlılar, rakibiyle daha önce 3 kez karşılaştı, bu maçlardan ikisini kazanırken, bir karşılaşma ise berabere sonuçlandı. Rakibine karşılaşmalarda üstünlük sağlayan yeşil-beyazlılar Kırıkkale ile oynadığı karşılaşmalardan sonra hep puan kaybetti.
10 FUTBOLCU SARI KART SINIRINDA
Kendi saha ve seyircisi önünde galip gelerek zirve hedefini devam ettirmek isteyen Şekerspor’da Ferhat Yayla ve Kenan Başkan Kırıkkale maçında forma giyemeyecek. Temsilcimizde bu futbolcular dışında bir eksik bulunmuyor. Öte yandan temsilcimizde sarı kart sınırındaki oyuncuların çokluğu kritik karşılaşmalar öncesi teknik heyeti endişelendiriyor. Temsilcimizde tam 10 oyuncu sarı kart sınırında bulunuyor. Serkan Reçber, Cem Baki, Emirhan, Emrehan, İskender, Kenan Başkan, Serkan Erok ve Şinasi Kırıkkale maçında kart görmeleri halinde takımlarını Kırşehirspor deplasmanında yalnız bırakacaklar. Şekerspor teknik heyeti futbolcuları bu maçta kart görmemeleri konusunda uyardı.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, bugün Kırıkkale önünde zorlu bir sınav vereceklerini söyledi. Zirve hedefini devam ettirmek için mutlaka kazanmaları gerektiğini ifade eden Kartal; “Kendi saha ve seyircimizin önünde oynayacağımız zorlu maçta puan kaybı yaşamak istemiyoruz. Ligde kolay maç olmadığının bilinci içerisinde tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Kazanmak için mücadele edeceğiz. Bunu başaracak gücümüz var ve istediğimiz almak için elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtacağız. Hedefimiz olan Play-Off’a gitmek için emin bir adım daha atmak için üç puanı alacağımıza inanıyorum” diye konuştu.
Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise bugün Kırıkkale önünde zorlu bir maça çıkacaklarını ve bu maçta taraftar desteğini yanlarında hissetmek istediklerini söyledi. Mutlak üç puan için sahaya çıkacaklarını belirten Erence; “Bu önemli sınavda tüm taraftarlımızı maça davet ediyorum. Onların bize vereceği destek ile istediğimiz üç puanı alacağımıza inanıyorum. Ayrıca oyuncularımıza güvenimiz tam. Çıkıp bu maçı kazanacaklarından eminiz. Telekom ve İstanbulspor maçlarını kazanmamız takımdaki güveni arttırdı. Rakibimizi kesinlikle küçümsemiyoruz. Onlar mutlaka kazanmak için Konya’ya gelecekler. Ama bizim onlardan daha fazla kazanmaya ihtiyacımız var. Kırıkkale’yi geçip avantaj yitirmek istemiyoruz” dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri