Şeker’in zor sınavı

Grubun 3. haftasında Kırşehir önünde iki puan kaybeden Şekerspor, 4. hafta karşılaşmasında bugün Alibeyköyspor ile karşı karşıya geliyor. Temsilcimizin tek hedefi evine galibiyetle dönmek.
TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu’nda mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, bugün İstanbul temsilcisi Alibeyköyspor ile deplasmanda zor bir maça çıkacak. Alibeyköy Stadı’nda oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 13.30. Evine galibiyetle dönmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlıların Alibeyköy önünde vereceği zorlu sınavda karşılaşmayı Oğuz Kaan Turan yönetecek. Turan’ın yardımcılığını Nahit Özdayı ve Murat Esen yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Öner Fırat.

17 puanla ligin dibine demir atan İstanbul temsilcisi Alibeyköy önünde mutlak galip gelmek isteyen yeşil-beyazlılar, zorlu maç öncesi 31 puan ve averajla 2. sırada yer alıyor. Grupta Kırıkkale’yi 1-0 yendikten sonra Kırşehirspor ile berabere kalan yeşil-beyazlılar Alibeyköyspor maçına büyük önem veriyor. Kırşehir beraberliğinin telafisini yapmak isteyen Konya Şekerspor’da tendonlarında sakatlığı bulanan ve tedavisi devam eden orta saha oyuncusu muharrem dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Ayrıca devre arası oynadığı özel maçta ceza alan Kenan Başkan ve teknik adam İsmail Kartal’ın cezaları Kırşehir maçında sona erdi. Kenan ile birlikte cezası sona eren İsmail Kartal da Alibeyköyspor maçında takımının yanında olacak. Öte yandan Emre Köksal 24 kişilik kadroda yer alırken, Muhammet Reis ise Akçaabatsebatspor’a kiralık olarak gönderildi.

Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, bugün Alibeyköy deplasmanında zor bir sınav vereceklerini söyledi. Alibeyköy’ün son sırada bulunmasının maçı daha da zor bir hale getirdiğini ifade eden Kartal; “Rakibimiz bizimle oynayacağı karşılaşmayı ligde var olup olmama mücadelesi olarak görüyor. Onun için rakibimizin ligdeki durumunu önemsemeden elimizden gelen mücadele örneğinin en iyisini sahaya yansıtmalıyız. Biz hedefleri olan bir takımız ve bu hedefe ulaşana kadar hiçbir maçımızın kolay olmayacağının bilinci içerisindeyiz. Rakibin son sırada olması kimseyi kandırmasın. Karşımızda kazanmak için sahaya çıkacak bir rakip var. Çok dikkatli olup İstanbul’dan puan ya da puanlarla dönmeye çalışacağız. Ligde her takım birbirini mağlup edebiliyor takımın şu anki performansı, oyuncularımızın durumu, ve onların istekli oluşu bizi oldukça memnun ediyor. Evimize istediğimiz alarak ve mutlu dönmek için kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz’ dedi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri