Şekerin yeni hocası Çapanoğlu

Konya Torku Şekerspor teknik adam arayışlarını Mustafa Çapanoğlu ile anlaşarak sonlandırdı. Yeşil-beyazlılar tecrübeli çalıştırıcı ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı
Teknik Direktör Metin Altınay’ın 6 haftada sadece 4 puan toplanılmasının ardından istifa etmesi üzerine vakit kaybetmeden yeni teknik adam arayışına koyulan Konya Torku Şekerspor arayışlarını Mustafa Çapanoğlu ile anlaşarak sonlandırdı. Yeşil-beyazlılar tecrübeli çalıştırıcı ile sezon sonuna kadar anlaşmaya vardı. Daha önce Kombassan Konyaspor’u da çalıştıran ve Konya’yı iyi tanıyan Çapanoğlu, Şanlıurfa deplasmanında Torku Şekerspor’un başında olacak. 1 Ocak 1956 Kayseri doğumlu Mustafa Çapanoğlu teknik direktörlük kariyerini 1992 yılında Kayserispor yardımcı antrenörü olarak başlattı. 5 sezon bu görevi yaptıktan sonra 1997-98 sezonunda Çorumspor'u çalıştırarak ilk teknik direktörlük deneyimini edindi. Ardından kısa süreler Zeytinburnuspor ve yeniden Kayserispor'da yardımcı antrenörlük yaptı. Mart 1993'den sezon sonuna kadar teknik direktör ile yollarını ayıran Kayserispor'da teknik direktörlük görevini üstlendi. 1999-2000 yılları arasında Konyaspor'da yardımcı antrenör olarak çalıştı ve aynı ekipte Kasım 2000'den sezon sonuna kadar teknik direktör olarak göreve getirildi. 2002-03 sezonunda Erzurumspor'da teknik direktör olarak görev aldı. Daha sonra kısa vadelerle günümüze kadar birçok 3. Lig, 2. Lig ve 1. Lig ekibinde teknik direktörlük yaptı. Son olarak 2010-11 sezonunda Tarsus İdman Yurdu'nu çalıştırdı.
HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Ligin 7. haftasında deplasmanda Şanlıurfaspor ile karşı karşıya gelecek Şekerspor’da hazırlıklar sürüyor. Geçtiğimiz hafta liderlik koltuğuna oturan Şanlıurfaspor karşısında moral kazanmanın hesaplarını yapan temsilcimiz zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına yaptığı çift idmanla devam etti. Yeşil-beyazlılar, lider ile yapacağı zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yapacağı çift idmanla devam edecek. Temsilcimizde, Tepecik maçında kırmızı kart gören İshak Çakmak dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Sezon başlamadan önce sakatlanan tecrübeli futbolcu Okan Koç ise geçtiğimiz haftadan itibaren takımla birlikte çalışmalarına başladı. İdman eksiğini bir an önce gidermenin çabasını gösteren tecrübeli futbolcu Okan Koç, teknik heyetin görev vermesi halinde lider Şanlıurfaspor karşısında forma şansı bulabilecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri