Şekerin taktiği hazır

Konya Şekerspor, Bozhüyük maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor. Zorlu maçın teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını dün gerçekleştiren yeşil-beyazlılar, son çalışmasını bugün yapaca

Konya Şekerspor, Bozhüyük maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor. Zorlu maçın teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını dün gerçekleştiren yeşil-beyazlılar, son çalışmasını bugün yapacak ve kampa girecek

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin 4. haftasında Pazar günü grup lideri Bozhüyükspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşılaşacak. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına aralıksız devam eden yeşil-beyazlılar, dünü çift idmanla kapattı. Sabah saatlerinde Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya gelen temsilcimiz ilk çalışmada kondisyon ağırlıklı idmanlar yaptı. Öğleden sonra teknik adam Metin Altınay nezaretinde teknik ve taktik ağırlıklı bir çalışma yaparak günü tamamladı.

 

Yeşil-beyazlılar, bugün yapacağı çift idman ile Bozhüyükspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Yarın sabah ise kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Temsilcimizde Bugsaş maçı öncesinde kadro dışı kalan Ömer Ali Şahiner, sakatlığı devam eden Okan Koç ve Bugsaş maçında kırmızı kart gören Sinan dışında bir eksik bulunmuyor. Temsilcimizin tek hedefi kendi saha ve seyircisi önünde kazanarak, Bugsaş maçının telafisini yapmak.

 

Öte yandan Spor Toto 2. Lig’de bu hafta sonu yapılacak 4. hafta karşılaşmalarını yönetecek hakemler belli oldu. Temsilcimiz Şekerspor’un Lider Bozhüyük ile yapacağı maçı Burak Astar yönetecek. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, 2. Lig’in 4. hafta müsabakalarında düdük çalacak hakemler şöyle: Beyaz Grup: Yarın: 15.00 Altay-Kocaelispor: Emre Altun. 2 Ekim Pazar: 15.00 Ofspor-BUGSAŞ Spor: Gökhan Güneşer 15.00 Konya Torku Şekerspor-Bozüyükspor: Burak Astar 15.00 Yeni Malatyaspor-İskenderun Demir Çelikspor: Hüseyin Çiftsüren 15.00 Diyarbakırspor-Şanlıurfaspor: Muhammet Başkan 15.00 Gaziosmanpaşaspor-Tepecikspor: Onur Karabaş 15.00 Tokatspor-Turgutluspor: Yusuf Yılmaz 15.00 Balıkesirspor-Çorumspor: Hakan Akmısır.

 

Şekerspor’un Teknik Direktörü Metin Altınay, grubun lideri Bozüyükspor’u yenerek, BUGSAŞ Spor yenilgisini unutturacaklarını söyledi. Altınay, yaptığı açıklamada, lige çok iyi başladıklarını ancak oynadıkları BUGSAŞ Spor maçında yedikleri talihsiz penaltı golüyle ilk yenilgilerini aldıklarını belirtti. Takımın ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu ifade eden Altınay, ellerine geçen gol fırsatlarını değerlendirmeleri gerektiğini bildirdi. Pazar günü, 3 hafta sonunda aldığı 3 galibiyetle grupta liderlik koltuğuna oturan Bozüyükspor’u misafir edeceklerini anlatan Altınay, şunları kaydetti: “Bozüyükspor şu ana kadar gösterdiği performans ile alkışı hak eden bir takım. 3 maçta 3 galibiyet alarak 9 puan topladılar. 3 maç sonunda da olsa oynayacağımız takım grubun lideri. Biz de hazırlıklarımız ona göre yapıyoruz. Takımımın moral ve motivasyonu şu an gayet iyi. Tabi ki eksikliklerimiz var. İlerleyen haftalarda bu eksiklikleri tamamlayarak daha iyi bir takım haline geleceğiz. Saha ve seyirci avantajını kullanarak maçtan galibiyetle ayrılacağız. Bozüyükspor’u yenerek BUGSAŞ Spor mağlubiyetini unutturmak istiyoruz.” Altınay, yönetimle yaşadığı sorunlar nedeniyle kadro dışı bırakılan Ömer Ali’nin eksikliğini hissettiklerini, dileklerinin sorunun çözülerek Ömer Ali’nin bir an önce tekrar takıma dönmesi olduğunu ifade etti.

 

MERHABA

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri