Şeker’in rakibi Şanlıurfaspor

TFF 2.Lig 3.Grup şampiyonu temsilcimiz Şekerspor, Bank Asya 1.Lige yükselmek için ilk sınavını 25 Mayıs Pazartesi günü 17:30da Şanlıurfaspor ile verecek.

İstanbul İstinye’de çekilen kuralar sonucu ilk maçı Şanlıurfaspor ile yapacak yeşil-beyazlılarda yönetim ve teknik heyetin kuradan memnun kaldığı belirtildi. Günün ilk maçında 14:30’da Tarsus İdmanyurdu ile Çorumspor karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar Şanlıurfaspor’u elemesi halinde Tarsus-Çorum maçının galibi ile Çarşamba günü 17:00’de karşılaşacak. Dardanelspor-Trabzon Karadenizspor ve Denizli Belediyespor ise Tokat karşılaşmaları ise Salı günü oynanacak. Karşılaşmalar Ankara Cebeci İnönü Stadı’nda oynanacak. Tarihinde ilk defa Bank Asya 1.Lig’e yükselmenin heyecanını yaşayan temsilcimiz Şekerspor’da gözler Pazartesi gününe çevrildi. Şanlıurfaspor’u eleyerek yoluna devam etmek isteyen yeşil-beyazlılar Konya’ya Bank Asya biletini cebine koyarak gelmek istiyor.
KARTAL: GÖZÜMÜZ FİNALDE
Şekerspor’u tarihinde ilk kez Bank Asya 1.Lig için Play-Off maçlarına taşıyan Teknik Direktör İsmail Kartal, rakip Şanlıurfa olmuş, başkası olmuş önemli değil, biz üç maçı üst üste kazanıp Bank Asya’ya yükselmek istiyoruz” dedi. Herkesin favorisinin Trabzon Karadenizspor olduğunu, ancak elemelerde favori takımların çok önemli olmadığını belirten Kartal, şunları söyledi:
“Hayırlısı olsun, her şey gönlümüzce olsun. Kura çekilirken şu takım gelsin, bu takım gelsin diye bir düşüncemiz yoktu. Şanlıurfaspor fena bir takım değil. Sonuçta grup şampiyonlarıyla karşılaşacağız. Bütün takımların hedefi Bank Asya. Burada önemli olan moral motivasyon ile bu maçlara hazırlanmak. Biz de takım olarak bu hedefe hazırız. Üç maçımızı üst üste kazanarak Bank Asya 1.Lig kapısının içinden girmek istiyoruz”
TEMSİLCİMİZ ANKARA’YA BUGÜN HAREKET EDECEK
Pazartesi günü başlayacak Bank Asya 1.Ligi’ne yükselme Play-Off maçları için temsilcimiz bu akşam Ankara’ya hareket edecek. Temsilcimizde kafile başkanlığını Kulüp Başkanı Yavuz Erence yapacak. Yeşil-beyazlılar Ankara’da İlci Otel’de konaklayacak. Şekerspor’da sezonu kapatan kaleci Emrehan dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
RAKİP ŞANLIURFASPOR’U TANIYALIM
1969 Yılında kurulan Şanlıurfaspor maçlarını 11 Nisan Stadyumu'nda oynamaktadır. Şanlıurfa 2006-2007 sezonunda 2.Lig A kategorisi için düzenlenen yükselme grubuna çıkmış ardından  2007-2008 yılı Türkiye Fortis Kupasında 2. Lig A kategorisi takımı Malatyaspor'u 6-0 ve devamında Süper Lig takımı Konyaspor'u 2-1 yenerek adından söz ettirmiştir. 16 Ocak 2008'de grubu'ndaki son maçında tarihinde ilk kez Fenerbahçe ile Kadıköy'de Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynamış ve çok iyi bir performans gösterdiği Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçtiği maçtan 3-2 mağlup ayrılmıştır.Kulüp, yaşadığı maddi kriz nedeniyle 2008 yılında kayyuma devredildi..2008-2009 sezonunda klasman grubunu bitime 2 hafta kala lider olarak bitirip Play-Off oynamaya hak kazanmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri