Şeker’in pedalları boş durmuyor

Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) tarafından gerçekleştirilen KAP Sezon Açılışı Bisiklet Yol Yarışlarının son gününde kriteryum yarışları yapıldı.
Yarışlar şehir merkezinde 2 bin 800 metrelik parkurda gerçekleşti. Büyük erkekler, 18 tur atarak 50.4 kilometre pedal çevirirken, genç erkekler 39.2 kilometre, master erkekler, büyük bayanlar ve yıldız erkekler (A) kategorisindeki sporcular 30.8 kilometre, yıldız erkekler (B) kategorisinde ve genç bayanlarda ise sporcular 22.4 kilometre mesafeyi koşarak yarışı tamamladı.
Büyük erkekler kategorisindeki yarışta Konya Şekerspor’dan Miraç Kal 1.10.40 süreyle birinci olurken, Kocaeli Brisa’dan Ali Rıza Tanrıverdi ikinci, Manisaspor’dan Mevlüt Erkan ise üçüncü sırada yer aldı. Büyük bayanlarda ise Kocaeli Brisa’dan Merve Tayfun 52.39 süreyle birinciliği, aynı takımdan Gül Çelebi ikinciliği, İstanbulspor’dan Semra Yetiş ise üçüncülüğü elde etti. Genç erkeklerde de Kocaeli Brisa’dan Burak Gül 58.19 süreyle yarışı birinci, Manisaspor’dan Salih Yerli ikinci, Kocaeli Brisa’dan Berkay Aktaş ise üçüncü tamamladı. Genç bayanlarda birinci 44.15 süreyle Sakarya Telekom’dan Zeynep Ezgi Tekinoğlu, ikinci Kocaeli Gençlikspor’dan Beste Nur Keleş, üçüncü ise Gelibolu Spor’dan Aylin Akyay oldu.
Yıldız erkek A kategorisinde birinciliği 48.08 süreyle Konya Şekerspor’dan Fethullah Köse, ikinciliği aynı takımdan Enes Talha Ay, üçüncülüğü ise Bolu Gençlik Merkezi’nden Kaan Erez elde etti. Yıldız erkek B kategorisinde de Konya Çumra Belediye’den Mustafa Akkaş 37.58 süreyle birnci, Antalya İl Özel İdare’den Mahsun Öztunç ikinci, Konya Selçuklu Belediye’den Süleyman Koç ise üçüncü oldu. Master erkeklerde ise MKE Ankaragücü’nden Tayfun Germen 47.56 süreyle birinciliği, Kocaeli Gençlikspor’dan Salih Korkmaz ikinciliği, Çorum Belediye’den Zafer Yalın üçüncülüğü elde etti. Yarışlar sonunda kategorilerinde dereceye giren sporculara madalyaları verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri