Şekerin keyfi yerinde

Mersin ve Etimesgut maçlarından aldığı 4 puandan ziyade oynadığı futbolla tüm camiayı mutlu eden Konya Şekersporda moraller yerinde. Temsilcimiz Zeytinburnu hazırlıklarını sürdürüyor

TFF 2. Lig 3. Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, Zeytinburnu maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu haftayı maç yapmadan geçecek olan temsilcimiz çalışmalarını izin yapmadan sürdürecek. Dünü tek idmanla kapatan yeşil-beyazlılar, bugün tek ve bayramın birinci günü ise çift antrenman yapacak. Etimesgut karşısında alınan galibiyet sonrasında, Konya Şekerspor camiasının yüzü tam anlamıyla gülmeye başladı. Yeşil-beyazlı ekipte, futbolcuların hırslı görüntüleri teknik heyeti memnun ederken antrenmanlarda oldukça neşeli oldukları gözlendi. Konya Şekerspor’un 14 Aralık pazar günü evinde oynayacağı Zeytinburnuspor maçı için hazırlıklarına, bayram nedeniyle bir gün ara verebileceği belirtildi. Temsilcimizde, sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.

Etimesgut galibiyetinden önce son olarak Maltepespor’u 2–0 mağlup eden temsilcimizde Teknik Direktör İsmail Kartal da Şekerspor ile ilk kez kazanmanın sevincini yaşadı. Etimesgut maçından önce yeşil-beyazlılarla 6 maça çıkan bu karşılaşmalarda rakip filelere 8 gol atarak kalesinde 10 gol gören tecrübeli çalıştırıcı, Etimesgut Şekerspor ile galibiyet hasretine son verdi. Yeşil-beyazlılara ilk geldiği gün “bu benim takımım değil, bu sezon ligde kalıp önümüzdeki sezon kendi kadromu kurup ligde üst sıraları hedefleriz” diyen Kartal’ın galibiyete çok sevindiği, ilk yarıyı en az puan kaybıyla kapatarak devre arasında yönetime transfer raporu sunacağı kaydedildi. Devre arasını iple çeken İsmail Kartal’ın yönetime transfer listesi sunacağı ve alınacak oyuncularla önümüzdeki sezonun takımını kurmayı planlandığı ifade edildi.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, ligin ilk yarısında kalan dört maçı kazanmak istediklerini söyledi. Ligin ikinci yarısına moralli başlamak için bunu başarmak istediklerini ifade eden Kartal; “Etimesgut galibiyeti bir başlangıç ve bunu devam ettirmek istiyoruz. Kadro olarak çok kaliteli futbolculara sahip olmamıza rağmen, bir türlü istenilen başarıyı yakalamıyorduk. Elbette bunun böyle olmasında, sakat ve cezalı oyuncularımızın bir hayli fazla bulunması da önemli bir etkendi. Şu an itibariyle, hiçbir eksiğimiz bulunmuyor. Etimesgut galibiyetinin tesadüf olmadığını göstermek ve bir galibiyet serisi yakalamak için, Zeytinburnuspor’u yenmek istiyoruz. İstediğimiz oyunu ortaya koyarsak, yeneceğimize de inanıyorum. Gönül ister ki, Konyalı futbolseverler Şekerspor’un maçlarına gerekli ilgiyi göstersin. Umarım, gelecek hafta bu gerçekleşir” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri