Şekerin kampı bitiyor

Zorlu hava şartları nedeni ile antrenman sıkıntısı yaşayan ve 5 günlüğüne Antalyada kampa giren Konya Şekerspor, çalışmalarını bugün tamamlıyor.
Zorlu hava şartları nedeni ile antrenman sıkıntısı yaşayan ve 5 günlüğüne Antalya’da kampa giren Konya Şekerspor, çalışmalarını bugün tamamlıyor. Yarın Konya’ya dönecek olan temsilcimiz Ofspor maçını bekleyecek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Ofspor maçının hazırlıkları için yaptığı Antalya kampını bugün tamamlıyor. Olumsuz hava şartları nedeni ile Antalya Belek Kaya Otel’e 5 günlük kamp için giden yeşil-beyazlılar, bugün yapacağı son çalışma tamamlayacak ve yarın Konya’ya dönecek. Yeşil-beyazlılar, burada yapacağı tek idmanın ardından tesislerinde kampa girerek ofspor maçını beklemeye başlayacak.
Lig’in 17. haftasını maç yapmadan kapatan yeşil-beyazlılar 18. haftada oynanacak olan Ofspor maçını kazanarak iyi bir serinin başlangıcını yapmak istiyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan idmanlarda Özgür ve İlkay’ın ayak bileklerinde zorlamadan dolayı ödem oluştu. Bu futbolcuların tedavileri aralıksız devam ederken Ofspor maçına yetiştirilmesi bekleniyor. Ayrıca Şekerspor, ligdeki ikinci firesini verdi. Kaleci Akın’ı sezon sonuna kadar kaybeden yeşil-beyazlıların ikinci kaybı Sinan oldu. Gaziosmanpaşaspor maçında ön çapraz bağları kopan Sinan, 2011-2012 futbol sezonunu kapattı. Yaşanan bu olumsuzlukların ardından yeşil-beyazlılara bir sevindirici haber Okan Koç’tan geldi. Yaklaşık iki haftadır sakatlığı devam eden Okan’ın sağlık durumunun iyiye gittiği ve takımla birlikte idmanlara çıktığı gelen haberler arısında. Okan’ın kendini hazır hissettiği ve teknik heyetten görev verilmesi halinde Ofspor maçında forma giymeyi istediği gelen bilgiler arasında. 
Ara transfer döneminde hareketli günler geçiren yeşil-beyazlılar, sezonun ilk yarısında sol bek mevkiinde forma giyen Kerem Can Akyüz ile yolarını ayırdı. Temsilcimiz Kerem ile sözleşmeyi karşılıklı fes etti. Bir futbolcu ile daha anlaşarak ara transfer dönemini kapatmayı hedefleyen yeşil-beyazlılar, Fenerbahçe’nin alt yapısında yetişen stoper Hasan Erbey ile el sıkıştı. Konya Şekerspor, Erbey’i sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı.
Yeni sezonda 2. Lig Beyaz Grup’un ilk haftasında iki ekip lig startını birbirleri ile yaptıkları mücadele ile verdi. Ofspor ve Şekerspor’un Trabzon’da ki randevusundan 0-0’lık sonuç çıktı. Bu skorun ardından Şekerspor lige 7. Ofspor ise 10. sırada başladı. Aradan geçen 16 haftanın ardından inişli çıkışlı bir performans ortaya koyan Konya Şekerspor, ligde 6 galibiyet 3 beraberlik 7’de mağlubiyet aldı. Attığı 21 gole karşılık kalesinde 21 gol gören temsilcimiz 21 puanla ligin 11. sırasında yer alıyor. Trabzon temsilcisi Ofspor ise, 6 galibiyet 5 beraberlik 4’de mağlubiyet aldı. Attığı 20 gole karşılık kalesinde 16 gol gören Ofspor, 23 puanla ligin 9. sırasında yer alıyor.
BURAK TAŞPINAR
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri