Şeker’in ilk maçı Denizli Bld ile

Yeni sezonda TFF 2. lig 2. Grupta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, hazırlık çalışmalarına Boluda devam ediyor.
 Teknik Direktör İsmail Kartal nezaretinde günde çift idmanla çalışmalarını devam ettiren yeşil-beyazlılar, sabah saatlerinde yaptığı kros ile güne başlıyor. Öğleden sonra ise taktik ve teknik ağırlıklı çalışma ile antrenmanlarını noktalıyor.
Bir diğer taraftan da hazırlık maçlarının programlarını belirledi. Yeşil-beyazlılar, sezonun ilk sınavını önümüzdeki Pazartesi günü verecek. Şekerspor, ilk hazırlık maçında kendi grubunda yer alan Denizli Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlıların zorlu maça genç ağırlıklı bir kadro ile çıkacağı ve bir çok yeni isimi bu maçta deneyeceği belirtiliyor.
Bolu’da yüksek bir tempo ile sezona hazırlanın yeşil-beyazlıların kamp kadrosu 11 yeni transfer, 9 eski futbolcu, 6 BAL takımından ve 8’de denenmek üzere toplam 34 futbolcudan oluşuyor. Denenmek için Bolu’ya götürülen 8 futbolcuların seçmelerde belirlendiği kaydedildi. Grupta; Göztepe, Sarıyer ve Denizli Belediyespor ile ilk 2’ye girmek için mücadele edecek olan Şekerspor’da Bolu Termal Otel’deki kamp 10’ar günlük üç bölüm halinde gerçekleştirilecek.
Bolu kampında çalışmalarına devam eden yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar 10 gün boyunca çift antrenmanla devam edecek. Ardından futbolculara iki gün izin verilecek ve takım 10 günlük ikinci dönem kampı için yine Bolu’da toplanacak. Maçları Şekere sahasında oynayacaklarını, ikinci saha olarak Selçuklu Belediye sahasını Federasyona bildireceklerini belirten Başkan Yavuz Erence, bu yıl ligde daha genç bir kadro ile mücadele edeceklerini, ellerinden gelenin en iyisini yapmak istediklerini söyledi.
Şekerspor’da transfer çalışmaları da sürüyor. Bir oyun kurucu orta saha, bir forvet ve bir stoper alınarak transfere nokta konulacak.  Orta saha için Denizlisporlu Zafer Çevik’in ismi ön plana çıktı. daha önce kendisiyle görüşme yapılan ve teklif verilen Zafer’in Kocaelispor ile anlaşmasına karşın ödeme sıkıntısı nedeniyle tekrar ayrıldığı ve Şekerspor’da oynamak istediğini ilettiği bildirildi. Şekerspor transfer komitesinin ise Zafer Çevik’e, daha önce verilen rakama oynaması halinde kendisine imza attıracaklarını ilettikleri açıklandı. 
Yeşil-beyazlı takımda, Bolu kampının ilk bölümünde yapılacak turnuva maçlarının programı da belli oldu. Yöneticilerce yapılan açıklamaya göre, Şekerspor 20 Temmuz Pazartesi günü Denizli Belediyespor, 23 Temmuz Perşembe günü ise Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek. Temsilcimiz, turnuvadaki son maçını ise Turgutluspor ile oynayacak. Bu maçın ardından birinci dönem kamp çalışmaları tamamlanacak. 
GENÇ VE SAVAŞÇI BİR TAKIM OLDUK
Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, şu ana kadar Bolu kampında yaptıkları çalışmadan memnun olduğunu söyledi. Takımın durumunun iyi olduğunu, eski ve yeni futbolcuların kaynaşarak iyi bir takım olma yolunda emin adımlar attıklarını ifade eden Kartal; “Önümüzdeki sezona kalite bir ekip olarak başlayacağımızı düşünüyorum. Genç ve mücadeleci bir ekip kurduk. Yapacağımız 1 veya 2 transferle ise kadroyu tam olarak şekillendireceğiz. Ayrıca burada yapacağımız hazırlık maçları ile takımın son durumunu görme imkanımız olacak. İlk maçı kendi grubumuzda bulunan takımlardan Denizli Belediyespor ile yapacağız. Bu maçta takımda bulunan genç futbolcuları deneme imkanı bulacağız” dedi.
Ayrıca yapılan transferleri de değerlendiren Kartal; “Dünyayı etkileyen ekonomik kriz nedeniyle kulübümüzün mali yapısına uygun Şekerspor’un disiplinini örf ve adetlerini taşıyabilecek ve Konya Şekerspor’u en iyi şekilde temsil edecek oyuncuları transfer ettiğimizi düşünüyorum. Transfer politikamız bu şekilde devam edecek. İnşallah yeni sezonda adımıza yakışır şekilde mücadele ederek mutlu bir şekilde sezonu sonlandırmak istiyoruz” diye konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri