Şeker’in gözü zirvede

Ligin güçlü ekiplerinden Sarıyeri 4-0 mağlup ederek büyük moral bulan Şekerspor, zirvede bulunan Akhisar Belediyespor ile deplasmanda yapacağı zorlu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı

TFF 2. Ligi 2. grupta mücadele eden Konya Şekerspor’da hafta sonu deplasmanda oynayacağı lider Akhisar Belediye maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Recep Konuk tesislerinde teknik direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde moralli şekilde çalışan yeşil-beyazlı ekip deplasman başarısızlığını yıkmak istiyor. Son haftalarda müthiş bir çıkış yakalayan Konya Şekerspor kalan maçlarını kazanarak play-offlara kalmak istiyor.

Kalan maçların hepsinin ayrı ayrı birer final olduğunu ifade eden Mehmet Altıparmak, “Play-offlar için son düdüğe kadar mücadelemiz sürecek.  Son oynadığımız Sarıyer maçında ortaya koyduğumuz futbolun karşılığını aldık. Futbolcularımın son haftalarda gösterdiği performanstan memnunum. Dış sahadaki ilk galibiyetimizi Lider karşısında almak için çalışıyoruz. İç sahada ise aldığımız başarılı sonuçları ise sürdürmek istiyoruz. Şekerspor’un hedefi belli. Kalan maçlarımızın hepsi ayrı ayrı birer final niteliğinde.  Bu hedef için  takım ayrımı yapmaksızın kazanmamız gerekiyor.. Pazar günü iki takım arasında iyi maç olacağına inanıyorum. Sahada ekip olarak biz üzerimize düşeni yapacağız. ” diye konuştu.
ÖMER ALİ GOLLE DÖNDÜ
U17 Milli Takım forması ile başarılı sonuçlara imza atan  Şekerspor’un genç oyuncusu Ömer Ali Şahiner milli takım sonrasında  oynadığı ilk lig maçında golle buluştu. Şekerspor’un geçtiğimiz hafta sonu sahasında Sarıyerspor ile oynadığı ve 4-0 kazandığı maçta genç oyuncu da attığı kafa golü ile galibiyete katkıda bulundu. 76. dakikada oyuna dahil olan Ömer Ali 78.dakikada Cafer Can’ın ortasına vurduğu kafa ile topu filelerle buluşturdu.
Önemli olanın takımın kazanması olduğunu ve golü atanın çok fazla önemenin olmadığını dile getiren genç oyuncu Ömer Ali Şahiner, “ Milli takım sonrasında oynadığım ilk maçta gol atmam benim adıma mutluluk verici. Ancak gol atanın çok fazla önemi yok. Önemli olan takım olarak galip gelmek. Çok iyi bir hava yakaladık son haftalarda. Kalan 6 maçımızın her biri  ayrı final hepsine ayrı ayrı konsantre olmamız gerekiyor. İnşallah hepsini kazanacak güce ve birlikteliğe sahibiz” dedi.
Konya Şekerspor’un yetenekli orta saha oyuncusu Cafercan Aksu ise, ligde ve kupada yollarına emin adımlarla devam ettiklerine dikkat çekerek, “Ligde hedefimiz olan Play-Off yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Sarıyer karşısında da mükemmel bir oyun ortaya koyduk ve haklı bir galibiyet aldık. Sonuç bizim adımıza çok daha farklı olabilirdi. Ama 4-0’lık bir neticeyle üç puana ulaşmak ve rakiplerimizin pu
puan kaybettiği haftada 2. sıraya yükselmek bizi oldukça mutlu etti. Artık kalan maçları da en iyi şekilde değerlendirip Play-Off’a yükselmek arzusundayız. Bunun yanı sıra kupada da gruplara kaldık. D Grubu’nda gönlümüze göre rakiplerle eşleştik. Süper Lig takımlarıyla oynamak istiyorduk. Öyle de oldu. Türkiye Kupası biz genç oyuncular adına vitrin maçları olacak” dedi.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri