Şeker’in Etimesgut’a karşı şansı tutmuyor

TFF 2.Lig 3.Grupta en yakın rakibine 9 puan fark atarak Play-Offları garantileyen yeşil-beyazlılar Pazar günü 15:30ta konuk edeceği Etimesgut Şekerspor maçının hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor.

Ligde her maça galibiyet parolası ile çıkan yeşil-beyazlıların Etimesgut Şekerspor’u yenip taraftarına 3 puan hediye etmek istediği belirtildi. Şekerspor için formaliteden öte bir anlam taşımayan maçta kart cezalıları Cem Baki, Emrehan, Şinasi ve Murat ile sezonu kapatan Ferhat Yayla Etimesgut karşısında forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen ve Türk Telekom maçının 18 kişilik kadrosunda yer alan Kenan Başkan’ın ise forma verilmesi halinde oynayabileceği belirtildi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun belirleyeceği tarih ve ilde daha oynanacak Play-Off maçlarını 2 hafta önceden garantileyen yeşil-beyazlı oyuncular bu süre içersinde dinlenme imkanı bulacak. Ankara deplasmanında 4 oyuncunun kart görerek Play_Off maçları öncesi ceza sınırından kurtulması da teknik heyeti sevindirdi. Temsilcimiz böylece Etimesgut Şeker ve İstanbulspor maçları sonrası oynanacak Play-Off maçlarına tam kadro ile çıkma şansını bulacak.

ŞEKER İLE ETİMESGUT ŞEKER 4.RANDEVUDA
Yeşil-beyazlıların Pazar günkü Etimesgut Şekerspor maçı formaliteden öte farklı anlamlar taşıyor. Rakibiyle daha önce oynadığı 3 karşılaşmanın ikisini kaybeden temsilcimiz, sahaya rövanşı almak için çıkacak. Rakibiyle ilk olarak kademe grubunda karşılaşan Şekerspor, evinde oynadığı maçta Cem Baki’nin erken dakikalarda attığı golle 1-0 öne geçmesine rağmen karşılaşmayı 2-1 kaybetmişti. Aynı grupta 17.haftada Etimesgut ile tekrar karşılaşan yeşil-beyazlılar karşılaşmayı 2-1 kazanmıştı. O maçta daha sonra Şeker’e transfer edilen Özgür Nasuh’da bir gol kaydetmişti. Temsilcimizin gollerini ise Kenan Başkan ve Faruk Temel kaydetmişti. Klasman grubuna galibiyetlerde 1-1 eşitlikle giren iki takının ilk yarıdaki mücadelesini Ankara temsilcisi 2-0 kazanmıştı. Etimesgut ile bugüne kadar oynadığı karşılaşmalarda kalesinde 5 gol gören yeşil-beyazlılar, Etimesgut kalesine ise 3 gol gönderebildi. Grupta temsilcimizin Etimesgut’a karşı şansı tutmazken, yeşil-beyazlıların bu maçı kazanıp taraftarına galibiyet hediye etmek istediği bildirildi.
ERENCE: ETİMESGUT MAÇINI KAZANACAĞIZ
Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, rakiplerinin kümede kalmak için mücadele etmelerinin kendilerini ilgilendirmediğini belirterek, bu maçı kazanmak istediklerini söyledi. Play-Off’ları 2 hafta önceden garanti etmelerinin takımın zorlu maçlar öncesi dinlenme fırsatı bulacağının altını çizen Erence, “Bu maç formalite maçı olabilir ama bir yandan bugüne kadar oynadığımız maçlarda Etimesgut Şekerspor’a karşı şansımızın tutmadığını görüyoruz. Ankara temsilcisini evimizde yenerek galibiyet sayısını eşitlemek istiyoruz. Umarım kazanarak taraftarımıza galibiyet hediye ederiz” diye konuştu.
Erence, Play-Off’larda kendilerine rakip olacak bazı takımları tanıdıklarını belirterek, Bank Asya’ya yükselme şanslarının diğer takımlar kadar güçlü olduğunu sözlerine ekledi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri