Şekerin en hırçını İshak

Şekerspor, 2011-2012 futbol sezonunu geride bıraktı. İşte Şekerspor'a dair merak ettiğiniz istatiksel bilgiler

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta oldukça vasat bir sezon geçiren Konya Torku Şekerspor, yeni sezon hazırlıklarına önümüzdeki günlerde yapacağı kongrenin ardından devam edecek. İlk olarak teknik adam sorununu Mustafa Çapanoğlu ile anlaşarak çözen yeşil-beyazlılar, kongrenin ardından transfer çalışmalarının startını verecek. Temsilcimizin olağan genel kurulu 1 Haziran’da gerçekleştirilecek. Şekerspor yapacağı kongre ile birlikle yeni yönetim kurulu oluşturacak. Yapılacak olan bu çalışmanın ardından yönetim kurulu, teknik heyetten alacağı raporla birlikte iç ve dış transfer konusunda harekete geçecek.

Oldukça vasat bir sezonu geride bırakan ve ligi orta sıralarda tamamlayan yeşil-beyazlılarda, Ömer Ali Şahiner, 32 maçta giydiği forma ile en istikrarlı isim olarak göze çarparken, temsilcimizin en hırçın ismi ise 27 maçta 12 sarı kart 1’de kırmızı kart gören İshak Çakmak oldu. Yeşil-beyazlılarda geçtiğimiz sezonda forma giyen ve futbolcular ve gördükleri kart istatistikleri ise şöyle: Ahmet Önay, 1’i Ziraat Türkiye kupası olmak üzere 6 maçta forma giydi. Bu maçlarda hiç kart görmedi. Ahmet Sabri Fener,  3’ü Ziraat Türkiye kupası olmak üzere 14 maçta forma giydi. Oynadığı 3 lig maçında sarı kart gördü. Akın Vardar, 8 maçta forma giydi. Bu maçlarda bir sarı bir de kırmızı kart gördü.

Ali Melih Özçelik 6 maçta forma giydi. Bu maçlarda 1 sarı kart gördü. Bilal Aziz Özer 1’i ziraat Türkiye kupası olmak üzere 15 maçta forma giydi. Bu maçlarda 3 sarı kart gördü ve bir maçta çift sarı karttan kırmızı kart gördü. Can Demir Aktav 1 maçta forma giydi ve bu maçta kart görmedi. Eren Görür, 1’i Türkiye Kupası 29 maçta forma giydi. Bu maçlarda toplam 5 sarı kart gördü. Erkan Reşmen 1’i Türkiye Kupası 6 maçta forma giydi. Bu maçlarda 1 sarı kart gördü. Ertan Koç 3’ü Türkiye Kupası olmak üzere 27 maçta forma giydi. Bu maçlarda toplam 7 sarı kart gördü.

Fatih Sandallı 2’si Türkiye Kupası olmak üzere 9 maçta forma giydi. Bu maçlarda 1 sarı kart birde kırmızı kart gördü. Hasan Erbey, 10 maçta forma giydi. Bu maçlarda 1 sarı kart gördü. İshak Çakmak, 3’ü Türkiye Kupası olmak üzere 27 maçta forma giydi. Bu maçlarda 12 sarı kart bir kırmızı kart gördü. Kemal Samet Özen 7 maçta forma giydi. Bu maçlarda 2 sarı kart gördü.

Kenan Karışık, 27 maçta forma giydi. Bu maçlarda 1 sarı kart gördü. Mehmet Balban, 2’si Türkiye Kupası olmak üzere 23 maçta forma giydi. Bu maçlarda 4 sarı kart gördü. Muhammet Cihat Kocatürk, 2 maçta forma giydi. Bu maçlarda kart görmedi. Necati Yılmaz, 8 maçta forma giydi. Bu maçlarda kart görmedi. Okan Koç, 8 maçta forma giydi. Bu maçlarda 1 sarı kart gördü. Orhun Öztürk 7 maçta forma giydi. Bu maçlarda kart görmedi. Ömer Ali Şahiner, 2’si Türkiye Kupası 32 maçta forma giydi. Bu maçlarda 5 sarı kart gördü.

Özgür Çelik, 2’si Türkiye Kupası olmak üzere 30 maçta forma giydi. Bu maçlarda 5 sarı kart gördü. 1’Türkiye Kupası olmak üzere 5 maçta forma giydi. Bu maçlarda kart görmedi. Rıdvan Sağlam, 3’ü Türkiye Kupası 25 maçta forma giydi. Bu maçlarda 2 sarı kart gördü. Sinan Turan, 2’si Türkiye Kupası 15maçta forma giydi. Bu maçlarda 2 kırmızı kart 1 sarı kart gördü. Tanju Yavuz 2’si Türkiye Kupası 21 maçta forma giydi. Bu maçlarda 8 sarı kart gördü.

Uğur Bulut 8 maçta forma giydi. Bu maçlarda 6 sarı kart gördü. Ümit Aydemir 2’si Türkiye Kupası 18maçta forma giydi. Bu maçlarda 4 sarı kart gördü.  Yusuf Akyel, 3’ü Türkiye Kupası 25 maçta forma giydi. Bu maçlarda Bu maçlarda 4 sarı kart 1 kırmızı kart gördü.

SPOR SERVİSİ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri