Şekerin düşüşü sürüyor

İlk iki haftada 4 puan toplayan Şekersporun 3. haftada başlayan düşüşü 4. hafta da devam etti. Kendi saha ve seyircisi önünde lider Bozhüyüksporu konuk eden yeşil-beyazlılar aldığı yenilgi ile 11. s

İlk iki haftada 4 puan toplayan Şekerspor’un 3. haftada başlayan düşüşü 4. hafta da devam etti. Kendi saha ve seyircisi önünde lider Bozhüyükspor’u konuk eden yeşil-beyazlılar aldığı yenilgi ile 11. sıraya geriledi

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor’da düşüş devam ediyor. Ligin ilk iki haftasında 4 puan toplayan yeşil-beyazlılar, 3. haftada deplasmanda Bugsaş’a 1-0, 4. haftada ise kendi saha ve seyircisi önünde lider Bozhüyükspor’a 3-1 mağlup oldu. Zorlu haftaya 9. sırada giren yeşil-beyazlılar 4 puanda kaldı ve aldığı bu yenilgi ile 11. sırayla geriledi. Konya Şekerspor üst üste aldığı kötü sonuçlarla aynı zamanda moral kaybetti.

 

Ligin 4. haftası birbirinden zorlu mücadelelere sahne oldu. Hafta lider giren Bozhüyükspor, Şekerspor karşısında aldığı galibiyetle puanını 12’ye çıkarttı ve firesiz liderliğine devam etti. Kocaelispor’u 6-0 gibi farklı bir skorla geçmeyi başaran Altay puanını 10’a çıkardı ve 2. sıradan averajla zirve takibini sürdürdü. Diyarbakırspor’u 2-0 mağlup eden Şanlıurfa ise puanını 10’a çıkardı ve 3. sırada yer aldı. Ligin son sırasında yer alan Kocaelispor’un ise henüz puanı bulunmuyor. 16 ve 15. sıraları paylaşan Diyarbakır ve Tokatspor’un ise ligde 1’er puanı bulunuyor.

 

Ligin 4. haftasında alınan sonuçlar ise şöyle: Altay 6-0 Kocaelispor, Yeni Malatyaspor 2-3 İskenderun Demir Çelikspor, Balıkesirspor 2-0 Çorumspor, Diyarbakırspor 0-2 Ş.Urfaspor, Gaziosmanpaşa 1-1 Tepecikspor,  Tokatspor 0-4 Turgutluspor, Konya Torku Şekerspor 1-3 Bozüyükspor, Ofspor 0-1 Bugsaş Spor. Öte yandan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor ligin 5. haftasında ligde 6. sırada bulunan Turgutluspor ile karşı karşıya gelecek. Hazırlıklarına ara vermeden başlayan yeşil-beyazlılarda önemli bir eksik bulunmuyor. Temsilcimizin tek hedefi üst üste kaybedilen puanların telafisini Manisa deplasmanında yapmak.

 

Bozhüyükspor karşısında alınan 3-1’lik yenilginin ardından bir açıklama yapan Konya Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay, alınan skordan kendisinin sorumlu olduğunu söyledi. Oyun ve skor için söylenecek fazla bir şeyin olmadığını ifade eden Altınay;  “Erken yenen bir gol, ardından ölü bir toptan beraberliği sağlıyoruz. İlk yarıyı böyle tamamlamak isterken, duran toptan yediğimiz golle devreye mağlup girdik. Bir Pendikspor maçına bakıyorum, oyun iyi olmasa da mücadele iyi. Bu gün bizim istediklerimizi Bozhüyükspor yaptı. Camiamızı üzdüğümüz için özür dileriz. Geride kalan haftalarda bu tablo iyi değil. En kötü 8 puan olmalı diye düşünüyorduk, bana göre 10 puan olmalı. Bu gün burada bir suçlu varsa bu da benim. Tüm oyuncularımın ayaklarına sağlık, tek suçlu benim. 3- 1’in tek sorumlusu ve suçlusu benim. Birilerini suçlamaya gerek yok.”

 

Şekersporlu futbolcular ise aldıkları skor sonrasında yaptıkları açıklamalarda üzgün olduklarını belirttiler: Kenan: “Söylenecek fazla bir şey yok. İlk beş dakika iyi başlamamıza rağmen erken bir gol yedik. Sonrasında mücadeleyi sürdürerek istediğimizi aldık. Ancak devreyi böyle kapatalım derken 2. gol geldi. İstediklerimizi yapmaya çalışırken, 3. gol geldi ve maç koptu. Artık önümüzdeki Turgutluspor maçına bakacağız.” Akın: “Kendi sahamızda bu mağlubiyet bizi üzdü. Tam beraberliği yakaladık ve ilk yarıyı bu skorla bitirelim derken bir gol daha geldi ve devreyi geride tamamladık. Böyle olmaması gerekiyordu. Anc ak yapacak bir şey yok artık, önümüzdeki maçlara bakacağız. İnşallah en kısa zamanda galibiyeti alarak bizi sevenleri mutlu edebiliriz.” Ömer Ali: “Bize yakışmayan kötü gollerle bu gün mağlup olduk. İlk yarının başında gerçekten iyiydik, ancak yakaladığımız pozisyonları gole çeviremedik. Bunları yapamayınca da arkası geldi. Rakibin attığı goller bize hiç yakışmayan goller. 3. Golün ardından iyice oyundan düştük. Bizim yapmamız gereken baştaki güzel oyunu tüm maça yaymak. İnşallah bunu da gelecek haftalarda başarıp, seri galibiyetler almaya başlarız.”

 

MERHABA

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri