Şeker’in Antalya kampı bitiyor

İkinci yarı hazırlıklarını Antalyada sürdüren yeşil-beyazlılar yarın Konyaya dönecek. İlk haftayı bay geçecek temsilcimiz, 25 Ocakta deplasmanda karşılaşacağı Kırıkkale maçının hazırlıklarını Recep Konuk Tesislerinde sürdürecek.

AHMET SABRİ ÖNÜMÜZDEKİ YIL A TAKIMDA

Şekerspor Bal takımının kalesini başarı ile koruyan Ahmet Sabri Fener’e A takım kapıları ardına kadar açıldı. Şekerspor’a geldiği günden beri genç oyunculara şans veren Ömer Ali, İshak ve Abdullah’ı A takıma alan Teknik Direktör İsmail Kartal, Bal takımın 16 yaşındaki genç yeteneği Ahmet Sabri’nin önümüzdeki sezon A takım formasını giyebileceğini söyledi.
Ara transferde takımın yaş ortalamasını düşüren tecrübeli çalıştırıcı Ahmet Sabri’nin şu an için üzerine düşenin çalışmak olduğunu söyledi. Boş zamanlarında alt yapıdaki oyuncuların antrenmanlarını izleyerek genç oyuncuları mercek altına aldığını ifade eden tecrübeli çalıştırıcı, “Gençler bizim geleceğimiz. Onlara güvenip forma vermezsek, onları nasıl Türk futboluna kazandıracağız. Benim yapmak istediğim saha içi başarılı sonuçlar almanın yanı sıra genç oyunculara da şans vererek hem onların önünü açmak hem de bu oyuncuları Türk futboluna kazandırmak. İshak ve Ömer Ali bu şekilde A takımda forma giydiler. Şu an için kaleci sıkıntımız yok. Son olarak Fenerbahçe alt yapısından yetişen Ali Melih Çelik’i transfer ettik. Alt yapı kalecisi Ahmet Sabri, bu sezon değil ama önümüzdeki sezon yeterli gördüğümüz takdirde A takım forması giyebilir. Şimdilik kendisinin yapacağı en güzel iş A takıma yükselen genç oyuncuları örnek alarak çalışmaya devam etmesi” diye konuştu.
YÖNETİM TRANSFERE NOKTA KOYDU
Antalya kampına gitmeden önce 7 oyuncusuyla yollarını ayıran ara transferde 10 oyuncuyu transfer eden yeşil-beyazlı yönetim transfere noktayı koydu. Ara transfer harekatına Konyasporlu Uğur Yanıkdemir’i alarak başlayan ardından bir an olsun durmayan yeşil-beyazlı yönetim Şekerspor’a şu oyuncuları transfer etti:Anadolu Üsküdarspor’dan 1987 Doğumlu Ferhat Yayla (sol bek), Sivasspor’dan 1986 Doğumlu Murat Yılmaz (orta saha)
Gebzespor’dan 1980 Doğumlu Emrehan Ceylan (kaleci) Tokatspor’dan forvet oyuncusu Şinasi Ev, Denizlispor’dan İlkay Demir, Emirhan Özdemir, Onur Akbay ve Fenerbahçe alt yapısından yetişen kaleci Ali Melih Çelik. İkinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren yeşil-beyazlılar Pazar günü Konya’ya dönecek. İlk haftayı bay geçecek temsilcimiz, 25 Ocak’ta deplasmanda karşılaşacağı Kırıkkale maçının hazırlıklarını evinde sürdürecek.
ERENCE: İYİ BİR TAKIM OLDUK
Kulüp Başkanı Yavuz Erence, son transferlerle daha iyi bir takım haline geldiklerini söyledi.
İkinci yarıya iyi başlayabilmek önlerinde hiçbir engelin bulunmadığını kaydeden Erence, “Lig başladığında her şeyi daha net göreceğiz ama takımın şu anki durumu çok iyi. Oyuncuların performansı yerinde. İyi transferler yaptık. Yeni bir takımız. Transferler takıma alıştığında ve uyum sorununu aştıklarında klasman grubunu birinci bitirebileceğimize inanıyorum. Önce Play-Off’u hedefliyoruz, ardından Bank Asya’ya yükselmenin planlarını yapacağız” diye konuştu. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri