Şekerden son gün atağı

Pendikspor maçının hazırlıklarına aralıksız devam eden Konya Şekerspor transferin son gününde 3 futbolcuyu renklerine bağladı
Pendikspor maçının hazırlıklarına aralıksız devam eden Konya Şekerspor transferin son gününde 3 futbolcuyu renklerine bağladı. Yeşil-beyazlılarda İstanbul yolculuğu başlıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Pendikspor maçının hazırlıklarını bugün tamamlıyor. Ofspor yenilgisi ile moral kaybeden yeşil-beyazlılar, saha temizleme çalışmaları tamamlanan Recep Konuk Tesisleri’nde antrenmanlarına devam etti. Son çalışmasını bugün yapacak Konya Şekerspor, bugün akşam saatlerinde hava yolu ile İstanbul’a gidecek. Futbol Şube Sorumlusu Semih Namal’ın kafile başkanlığında yola çıkacak olan yeşil-beyazlılar, Elite Dragos Otel’de kampa girerek Pendik maçının saatini beklemeye başlayacak.
Ligin ilk yarısında istenilen performansı ortaya koyamayan ve ikinci yarıya da Ofspor yenilgisi ile başlayan Şekerspor, kadrosundaki eksikleri gidermek için çalışmalarını tamamladı. Yeşil-beyazlılar ara transfer döneminin son gününde 3 başarılı futbolcuyu renklerine bağladı. Şekerspor, Fenerbahçe’den kiralanan Hasan Erbey’in ardından Kemal Samet Özen Orhun Öztürk ve Uğur Bulut’u kadrosuna kattı.
Adana Demirspor’da ön libero olarak görev yapan ve Şekerspor’un başarısı için formasını terletecek olan Kemal Samet Özen 1984 Trabzon doğumlu. 1992 Ludwigsburg doğumlu olan gurbetçi futbolcu Orhun Öztürk ise Boluspor’un orta sahasının sol kanadında görev yapıyordu. Ünyespor’dan alınan stoper Uğur Bulut ise 1990 Sivas doğumlu. Şekerspor’un başarısı için formalarını terletecek olan futbolculardan Orhun Öztürk sezon sonuna kadar kiralanırken, Kemal Samet Özen ile sezon sonuna kadar opsiyonlu anlaşıldı. Uğur bulut ise yeşil-beyazlı renklere 1,5 yılığına imza attı.
Pendik maçını kazanmanın hesaplarını yapan Şekerspor’da sarı kart cezalısı durumuna düşen murat Dilek dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Yeşil-beyazlılar, zorlu hafta öncesinde 21 puanla 12. sırada bulunuyor. Pendikspor ise 23 puanla 10. sırada. Yeşil-beyazlılar karşılaşmayı kazandığı takdirde bir taraftan moral bulurken bir diğer taraftan da önemli bir rakibini geride bırakmış olacak. Ligin ikinci haftasında Konya’da karşı karşıya gelen iki ekibin mücadelesinden temsilcimiz Konya Torku Şekerspor 2-0’lık galibiyetle ayrılmıştı. Beyaz Grup 19 hafta maçları ise şöyle: Pendikspor-Konya Torku Şekerspor İskenderun Demir Çelikspor–Kocaelispor Çorumspor–Altay Şanlıurfaspor-Yeni Malatyaspor Tepecikspor–Balıkesirspor Turgutluspor–Diyarbakırspor Bozüyükspor–Gaziosmanpaşa Bugsaş Spor–Tokatspor.
Konya Şekerspor teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, tek düşüncelerinin Pendikspor maçından 3 puanla dönmek olduğunu söyledi. Moral motivasyonlarının yüksel olduğu bir dönemde aldıkları beklenmedik yenilginin telafisini Pendik önünde yapacaklarının altını çizen Çapanoğlu; “Pendik’in güzel bir sahası var. Hava şartları İstanbul’da da uygun olursa güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Tek düşüncemiz evimize moralli dönmek. Ara transfer döneminin son gününde başarılı isimlerle anlaştığımızı ve eksiklerimi giderdiğimizi düşünüyorum. İnşallah ligin ikinci yarısında daha hedefli ve bunun için başarılı sonuçlar elde eden bir takım olacağız” diye konuştu.
BURAK TAŞPINAR
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri