Şeker’de yoğun mesai

TFF 2. Ligi 2. grupta mücadele eden Konya Şekersporda Fethiyespor maçının hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.

Yeşil-beyazlı ekip yardımcı antrenör Bilal Şar nezaretinde Recep Konuk Tesislerinde çalışmalarına devam ediyor. Pazar günü sahasında oynayacağı ilk devrenin son maçını kazanmak isteyen Konya Şekerspor alacağı galibiyetle tüm sıkıntıları unutmak istiyor.  

Yeşil-beyazlı ekip Pazar gününden başlamak üzere bir hafta içerisinde üç resmi maç yapacak. Fethiyespor’la Pazar günü sahasında karşılaşacak olan Konya Şekerspor sezonun ilk devresini bu maçla tamamlayacak. Ardından Çarşamba günü ise yine sahasında Türkiye Kupası play-off maçında Banka Asya liginin güçlü ekibi Adanaspor’u konuk edecek. Kupada ligin tam tersine doludizgin giden Konya Şekerspor ilk maçta Ankara Demirspor’u yenerek bir üst tura çıkmıştı. İkinci maçta ise aynı grupta mücadele ettiği Turgutluspor’u geçerek bir üst tura yükselen yeşil-beyazlı ekip Çarşamba günü Banka Asya liginin güçlü ekibi Adanaspor’u konuk edecek Ligin ikinci yarısına ara vermeden başlanacağı için, Şekerspor  sahasındaki üçüncü maçta Turgutluspor’u ağarlayack. Fethiyespor maçını kazanarak ilk yarıyı moralli kapatmak ve Adanaspor kupa maçına moralli çıkabilmek için antrenmanlar da yoğun tempoda sürüyor. Antrenör Bilal Şar yönetiminde dün sabah ve öğleden sonra gerçekleştirilen antrenmana sakat olan Turgay katılmazken, sakatlığı devam eden kaleci Ziya düz koşu yaptı. Temsilcimizde ayrıca cezalı olan Murat, İshak ve Gökhan Caba da Fethiyespor karşısında forma giyemeyecek. Konya Şekerspor, Adanaspor’u eleyerek kupada gruplara katılmayı da kafasına koydu. Yönetim, futbolculara rakibini elediği takdirde belirli bir prim dağıtacak.
Öte yandan teknik direktör İsmail Kartal konusunda sessizlik sürüyor. Yeşil-beyazlılardan dün de bu konuda herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, konunun Fethiyespor maçı sonrası masaya yatırılacağı ve gerekli açıklamanın yapılacağı öğrenildi. Geçtiğimiz hafta oynanan Tepecikspor maçında sahaya çıkmayan Kartal’ın, artık Konya’ya dönmeyeceği sızan haberler arasında. Şekerspor yönetimi ise teknik direktör arayışlarına başladı. Bir taraftan İsmail Kartal krizi konuşulurken diğer taraftan ise takımın yeni teknik patronun kim olacağı merakla bekleniyor.
TFF 2. Ligi 2. grupta ilk devrenin son maçları 25 ekim Pazar günü oynanacak. Müsabakaların başlama saati ise 13.30. 11. hafta karşılaşmalarının programı şu şekilde : Eyüpspor-Denizli Belediyespor, Sarıyer-Alanyaspor, Akhisar Belediye Gençlik- Turgutluspor, Konya Şekerspor -Fethiyespor, Göztepe A.Ş.-Tepecikspor A.Ş. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri