Şekerde yeni çehre

Kartepe kampının ilk etabını tamamlayarak izne ayrılan Torku Şekerspor yaptığı 15 transferle yeni bir çehre kazandı

Kartepe kampının ilk etabını tamamlayarak izne ayrılan Torku Şekerspor yaptığı 15 transferle yeni bir çehre kazandı. Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konya Torku Şekerspor’da 2. etap Kartepe çalışmaları yarından itibaren başlayacak. 1 etap çalışmalarının ardından teknik direktör Metin Altınay’ın oyuncularına verdiği 3 günlük izin yarın sona eriyor.

 

ŞEKERSPOR YENİLENDİ

 

15 yeni transfer ile yeni bir yapıya kavuşan temsilcimiz, genç takımından A takıma kazandırdığı 4 futbolcu ile kadrosunu zenginleştirdi. Genç takımdan Onur, Samet, Burak ve Candemir A takımla birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz sezon kadrosunda bulunan on futbolcu ile yollarına devam etme kararı aldı. Şekerspor’da Ahmet Önay, Ahmet Sabri Fener, Gökhan Vuran, Hüseyin Burak Erin, Ishak Çakmak, Mehmet Balban, Murat Dilek, Öğuz Gürbulak, Ömer Ali Şahiner ve Yusuf Akyel takımda kalan futbolcular oldu.

 

Yeşil-beyazlılar, Çorumspor’dan Eren Görür, Karşıyaka’dan Kaleci Akın Vardar, Kızılcahamamspor’dan Erkan Ferin, A.Üsküdar 1908 Spor’dan Fatih Sandallı, Beypazarı Şekerspor’dan Hüseyin İriç, Güngören Belediyespor’dan Ilkay Margıçlı, Nazilli Belediyespor’dan Kenan Karışık, Beypazarı Şekerspor’dan Özgür Çelik, TKİ Tavşanlı Linyitspor’dan Tanju Yavuz, Eskişehirspor’dan Tarık Mayhoş, Güngören Belediyespor’dan Seçkin Bektaş, Adana Demirspor’dan Ertan Koç ve Türk Telekom’dan Kerem Can Akyüz, Orduspor’dan Sinan Turhan ve  Akhisar Belediyespor altyapısından yetişen Özhan Keskinkale’yi transfer etti.

 

Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, yeni bir yapılanma içerisine girdiklerini ve iyi bir ekip olduklarını söyledi. Uzun zamandır Bank Asya 1. Ligi’nin kapısından geri döndüklerini ifade eden Erence; “Bu sezon tek hedefimiz arzu ettiğimiz başarıyı yakalayarak Konya’ya 1. Lig keyfini yaşatmak. Bu doğrultuda transfer çalışmalarını ve hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Takımın şu anki görüntüsü ve mücadeleci yapısı, teknik heyetimizle birlikte bizleri oldukça mutlu ediyor. Yeni sezona iyi bir başlangıç yaparak sezon sonuna kadar istikrarımızı sürdürmekten başka bir şey düşünmüyoruz. Camia olarak başarıya kenetlenmiş durumdayız” dedi.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri