Şeker’de transfer harekatı başladı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Ligin ikinci yarısında çok daha iyi bir ekip olmanın hesaplarını yapıyor.
Lig’i üst üste aldığı iki yenilgi ile liderlik koltuğunu Elazığ’a kaptıran yeşil-beyazlılar, yapacağı nokta transferlerle ikinci yarı ipi göğüsleyen takım olmak istiyor. Konya Şekerspor, öncelikle iki forvet ve defans ile hücuma yönelik iki sol kanat oyuncusunu renklerine bağlamanın hesaplarını yapıyor.
Bu transferler konusunda sıkı bir çalışma yürüten yeşil-beyazlılarda imzalar ise son aşamaya geldi. Futbolcuların kulüpleri ile olan küçük pürüzleri çözmesini bekleyen Şekerspor, önümüzdeki günlerde bu isimleri birer birer açıklayacak. Ayrıca birkaç kaliteli isimle de yakın temasını sürdüren Şekerspor, bu isimleri olumlu sonuç aldığı takdirde yeşil-beyazlı renklere bağlayacak. Öte yandan Konyaspor’un yakından ilgilendiği Ömer Ali Şahiner ve İshak Çakmak’ın durumları ise önümüzdeki günlerde belli olacak. 
Öte yandan Konya Torku Şekerspor’da izin yarın sona eriyor. Antalya’da toplanarak Kaya Belek Otel’de kampa girecek olan yeşil-beyazlılar, kadrosunu dört veya beş oyuncu ile takviye etmeyi planlıyor. Ligin ikinci yarısı ve Trabzonspor maçı hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek olan temsilcimizin, 11 Ocak’ta evinde oynayacağı kupa maçı için 10 Aralık’ta Konya’da olması bekleniyor.
Futbolu bırakan Zafer Biryol, takımdan gönderilen Barış Çetin ve Muhammet Fatih ile birlikte kamp sonrası bir oyuncunun daha gönderileceğine kesin gözüyle bakılıyor. Adı açıklanmayan bu oyuncunun gönderilmesi sonrası yeşil-beyazlı takım, en az üç oyuncu alarak kadroyu takviye yoluna gidecek.
Teknik direktör Mehmet Altıparmak yaptığı açıklamada, “Çok fazla bir izin yapmadık, bu nedenle de oyuncularım konsantrasyonlarını yitirmedi. Antalya kampının son derece yararlı geçeceğini düşünüyorum. Burada yapacağımız antrenmanların yanı sıra, bir veya en fazla iki hazırlık maçı yapacağız. Çünkü çok fazla zamanımız yok. Hazırlık maçlarını yabancı bir takımla oynamak istiyoruz. Bu gerçekleşmezse, aynı yerde kamp yapan diğer takımlara teklif götüreceğiz. Ligin ikinci yarısında herkes çok daha farklı bir Konya Torku Şekerspor izleyecek. Kupada ise, daha önce söylediğim gibi gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Trabzonspor, Süper Lig lideri ve güçlü bir takım ama bizi ilgilendirmiyor. Her zaman olduğu gibi çıkıp işimize bakacağız ve başarılarımızın tesadüf olmadığını cümle aleme göstereceğiz” dedi.
Yapılacak olan transferler konusunda da açıklama yapan tecrübeli teknik adam Mehmet Altıparmak; “Lig’in ilk yarısında iyi bir mücadele örneği sergiledik ancak bunun yeterli olmadığını gördük. Belirlediğimiz eksikleri göre öncelikle dört nokta transfer yapmayı düşünüyoruz. İki forvet ve iki de sol kanat oyuncusu ile transferde son aşamaya geldik. Bu isimler kesinlik kazandığı zaman açıklanacak. tek hedefimiz ikinci yarıda çok daha iyi bir ekip olmak ve sezon sonunda ipi göğüsleyen taraf olmak. Bunun için elimizden gelenin eni iyisini yapacağız” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri