Şeker’de temposunu artıyor

Yeni sezon hazırlıkları ilk etap çalışmalarını Çumra’da yapan TFF 2.Lig temsilcimiz Konya Şekerspor’da tempo giderek artırıyor.

Teknik direktör Mehmet Altıparmak oyunculara günde çift idman yaptırıyor. Konya Şekerspor, tatil havasından çıkmaya başladı. Perşembe günüden buyana Çumra’da  olan ve yeni sezon hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlı futbolcular, günde iki idman yaparak güç  depoluyor. Çumra’daki havadan oldukça memnun kaldıklarını belirten Kulüp Başkanı Yavuz Erence, “Çumra kampı, tam istediğimiz ortamda geçiyor. Buraya geleli henüz iki gün olmasına rağmen, teknik heyetimiz ve oyuncularımız durumdan gayet memnun. Serin bir havada yapılan idmanlar, oyuncularımızı olumlu yönde etkiliyor. Sporcularımız sıcakla mücadele etmiyor.  Diğer yerlerde olduğu gibi aşırı sıcak yok. Çalışma ortamımız mükemmel, kısacası her şey yolunda. Günde iki idman yapılıyor, şimdilik kamp sonuna kadar çalışmalarımız böyle devam edecek. Sabah ve akşam olmak üzere idman yapan futbolcularımız, bu durumdan şikayetçi değil. Onlar da kendilerine göre güç depoluyor. Konya Şekerspor, yeni sezonda öncelikle oynayacağı futbolla adından söz ettirecek diye düşünüyorum. Elbette hedefimiz yine 1. Lig’dir. Bu hedefe ulaşma yolunda, önümüzde uzun bir zaman var. Geçtiğimiz sezonda forma giyen oyuncularımız ve oturmuş kadromuz nedeniyle, avantajlıyız gibime geliyor” şeklinde konuştu.

TFF 2. Ligin yeni statüsü hakkında da konuşan Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, yeni statüyle birlikte 18 takımlık grupta yer alacak olmalarının daha güzel olacağını da ifade ederek, “Yeni statüden memnunuz. Böylece sezon sonuna kadar rakiplerimizle sadece iki kez karşı karşıya geleceğiz. Ayrıca aynı yerlere defalarca gidip gelmekten de kurtulduk. Bir takımla sezon içerisinde dört kez maç yapıyorsunuz, bu da futbolcuların performansını olumsuz etkiliyor. 18 takımlı bir ligde mücadele etmek daha güzel. Umarım, başarılı olup istediğimizi elde ederiz” dedi.
Konya Şekerspor’un dün sabah yaptığı çalışmada, seçmelerde beğenilen dört oyuncu da yer aldı. Bu oyuncuların akıbeti, teknik direktör Mehmet Altıparmak’ın vereceği rapor sonrasında belli olacak. Dünkü çalışmalarda temponun giderek artırıldığı gözlendi. 
Teknik Direktör Mehmet Altıparmak ise her şeyin olumlu olduğunu  ve kampa iyi başladıklarını ifade etti. Altıparmak, “ Sabah ve akşam olmak üzere günde çift idman yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerdeki sıcakların olmaması da kampa alışma sürecimizi hızlandırdı.  Bu kamp süresi boyunca çalışmalarımızı eksiksiz yapmak istiyoruz. İkinci kamp dönemimizde ise daha çok hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. Gün geçtikçe tempomuzu arttıracağız” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri