Şekerde son rötuşlar

Konya Şekerspor, 2. haftada oynanacak olan Pendik maçının hazırlıklarını bugün tamamlıyor. Pendik maçının teknik ve taktik çalışmasını yapan temsilcimiz yarın sabah tesislerinde kampa girecek

Konya Şekerspor, 2. haftada oynanacak olan Pendik maçının hazırlıklarını bugün tamamlıyor. Pendik maçının teknik ve taktik çalışmasını yapan temsilcimiz yarın sabah tesislerinde kampa girecek

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, ligin ikinci haftasında Pazar günü Pendikspor ile kendi saha ve seyircisi önünde karşı karşıya gelecek. Dün yaptığı çift idmanda Pendik açının teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını gerçekleştiren yeşil-beyazlılar, bugün teknik adam Metin Altınay nezaretinde yapacağı çift antrenman ile hazırlıklarına son noktayı koyacak.

 

Yarın sabah Recep Konuk Tesisleri’nde yeniden bir araya gelecek olan Konya Şekerspor sabah saatlerinde yapacağı ter idmanının ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Pazar günü yeni sezonda taraftarlarının karşısına yeni kadrosu ile ilk kez çıkacak olan Şekerspor kendi saha ve seyircisi önünde oynamanın avantajını iyi kullanarak galibiyet almak istiyor.

 

Ligin ilk haftasında alınan sonuçlar ve önümüzdeki haftanın programı ise şöyle: 1. hafta sonuçları: Ofspor 0-0 Konya Torku Şekerspor, Pendikspor 5-1 Tokatspor, Bugsaş Spor 0-0 Gaziosmanpaşa, Turgutluspor 0-1 Balıkesirspor, Tepecikspor A.Ş. 1-1 Yeni Malatyaspor, Ş.Urfaspor 0-0 Altay, Çorumspor 5-0 Kocaelispor Bozüyükspor21Diyarbakırspor. 2. hafta maçları: Yeni Malatyaspor-Ş.Urfaspor, Balıkesirspor-Tepecikspor A.Ş., DiyarbakırsporTurgutluspor, GaziosmanpaşaBozüyükspor, Tokatspor-Bugsaş Spor, Konya Torku ŞekersporPendikspor, Kocaelispor-İskenderun Demir Çelikspor, AltayÇorumspor.

 

Konya Şekerspor Teknik Direktörü Metin Altınay, kendi saha ve seyircileri önünde Pendik’i mağlup etmek istediklerini söyledi. Tüm taraftarlarını ve Şekerspor camiasını zorlu maçta yanlarında görmek istediklerini ifade eden Altınay; “Zorlu bir deplasmandan getirdiğimiz bir puan başarısız bir sonuç değil. Şimdi önümüzdeki Pendik maçını mutlaka kazanmak ve taraftarımızın önünde sevenlerimizin yüzünü güldürmek istiyoruz. Ofspor maçında geçtiğimiz sezon mücadele eden futbolculardan sadece üç tanesi sahada yer aldı. İlk 4-5 hafta sonra daha uyum içinde, daha kaliteli maçlar ortaya koyacağımıza inanıyorum. Şu an şampiyonluk hedefi için konuşmak erken. Ligin gidişine göre hedeflerimizi futbolcular ortaya koyacakları performansla belirleyeceklerdir. Bu hafta sonu oynayacağımız Pendik maçını da taraftarlarımızın desteğini yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

 

Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise Pazar günü yapacakları maçta kazanmak istediklerini belirterek tüm taraftarlarına destek çağrısında bulundu. Kendi saha ve seyircileri önünde önemli bir maça çıkacaklarının altını çizen Erence; “Evimizde kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Yeni bir yapılanma içine girdik ve kurduğumuz yeni kadro ile taraftarlarımızın karşısına ilk kez çıkacağız. Yeni sezonda özellikle kendi evimizde gereksiz kayıplar yaşamak istemiyoruz. Bunun için taraftarlarımızın ve Şekerspor camiasının bize vereceği destek çok önemli. Pazar günü Pendik önünde vereceğimiz zorlu sınavda tüm sevenlerimiz yanımızda görmek istiyoruz. Onların bize vereceği destek ile üç puanı hanemize yazdıracağımıza inanıyoruz” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Konya Spor Haberleri